Parhaat palat Eetu-pellen säästölipas- ja puhelinkokoelmista!

Liikekaupungin pormestari Eero ”Eetu” Lehtinen tuo Ideaparkiin näyttelyn puhelimen historiasta ja osan merkittävästä säästölipaskokoelmastaan. Mukana on yli 700 puhelinta ja yli 1000 säästölipasta. Esillä on myös pistekirjaimin kirjoitettu Evankeliumi Johanneksen mukaan vuodelta 1908 ja paljon muuta mielenkiintoista. Näyttely on koottu Eetu-pellen 40-vuotisen taiteilijauran ja Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Näyttely on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Näyttelyn avajaisia vietettiin lauantaina 11.2.2017 klo 12 alkaen. Avajaisissa oli mukana tietysti itse Eero ”Eetu” Lehtinen ja kunniavieraana vuorineuvos, suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttaja ja mm. KOP:n pääjohtajana toiminut Pertti Voutilainen.

Näyttely sijaitsee Vero Modan vieressä ja sinne on vapaa pääsy. Se on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti vuoden 2017 ajan. Tervetuloa!


Arvaa montako 100 markan seteliä on silputtu sylinteriin ja voit voittaa hienoja palkintoja!

Arvonta on käynnissä näyttelytilassa 1.7.-6.8. Osallistujien kesken arvotaan mm. lahjakortteja Ideaparkin liikkeisiin, tuotepalkintoja ja 4 kpl kahden hengen kylpylälahjakortteja Flamingoon.

Eetu-pelle vierailee paikan päällä lauantaina 1.7. ja 22.7. klo 11-15 laskemassa pennejä ja markkoja rahanlaskukoneella yhdessä lasten kanssa.