Ideapark ja Classic Family yhteistyöhön!

Ideapark ja Classic Family aloittavat ensi kaudesta lähtien laajamittaisen yhteistyön: Ideapark tulee näkymään myös vahvasti Classic Familyn kautta ja Classic puolestaan Ideaparkissa.

Yhtenä yhteistyön kruununjalokivenä on helmikuussa Ideapark Sportissa pelattavat Classicin miesten ja naisten liigaottelut. Classicin liigajoukkueet myös harjoittelevat osan harjoituksistaan läpi kauden lauantaina 12.8.2017 avattavassa Ideapark Sportissa.

Yhteistyön tärkeänä elementtinä myös Ideaparkin ja Classicin junioreiden yhteistyö, joka konkretisoituu varsinkinkin, kun Classic ja Leki Salibandy tehostavat yhteistyötään.

”Elokuussa avattavassa Ideapark Sportissa voi harrastaa lähes 4.000 m2:n tilassa yli kolmeakymmentä liikunnallista harrastusta. Se on suunnattu sekä satunnaisille harrastajille että aktiivisille kilpa-urheilijoille. Salibandy on Ideapark Areenalla selkeä ykköslaji, mitä voidaan harjoitella ja kilpailla tarvittaessa jopa neljällä kentällä. Tavoitteena on tehdä Ideaparkista valtakunnallisesti merkittävä salibandy-keskus, missä järjestetään myös jopa kansainvälisiä otteluita. Classic Suomen johtavana salibandyseurana on luonnollinen valinta kumppaniksi sekä huippu-urheilun että ruohonjuuritason seuratoiminnan osalta. Odotukseni Classicin ja Ideaparkin yhteistyöstä ovat korkealla”, kertoo Kauppakeskuksenjohtaja Visa Vainiola.

”Odotan alkavaa yhteistyötä todella innolla. Yhteistyö on todella laaja-alaista ja se mahdollistaa molemmille osapuolille näkyvyyden sekä tapahtumien kautta uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen”, hehkuttaa puolestaan Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Lue lisää elokuussa avattavasta Ideapark Sportista tästä.

Tutustu myös lauantaina 12.8. järjestettävään Salibandy Training Campiin tästä. Se toteutetaan yhdessä Classicin ja Lekin kanssa. Ohjaajina mm. Classicin Eemeli Salin ja Krister Savonen!