Ideaparkiin avaa syksyllä Only, Pizza Hut ja kukkakauppa!

Syksy on tuonut ja tuo Ideaparkiin uusia toimijoita:

It’s Pure
Uudistuneista Punnitse & Säästä -myymälöistä on syntynyt kattava ja palveleva It’s Pure -myymäläverkosto, joka avasi toimipisteen elokuussa myös Ideaparkiin Keskusaukion laidalle! It’s Pure panostaa puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoaa vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita.

Kukka ja puutarhakauppa Mäkelä
Ideapark saa jälleen oman kukkakaupan! Avajaisia juhlitaan lauantaina 6.10.2018. Uutena hienona elementtinä mm. kukkabaari, josta voi ostaa haluamansa leikkokukat joko sellaisenaan tai floristi voi sitoa ne kimpuksi. Myymälä sijaitsee NP:tä vastapäätä.

Only
Only tarjoaa muotivaatteita naisille. Joka tuotteessa on särmää, feminiinisyyttä, itsevarmuutta ja tyyliä. Only avaa Pirkanmaan ensimmäisen myymälän Ideaparkin eteläpäätyyn Newyorkeria vastapäätä ja avajaisia tullaan juhlimaan lokakuun loppupuolella.

Pizza Hut
Maailman suurin Pizzaketju, jolla on ravintoloita yli 100 maassa, avaa ravintolan Ideaparkiin marraskuussa. Herkullisia pan pizzoja tullaan herkuttelemaan Keskusaukion kulmalla.

Myös muutamia sisäisiä muuttoja on tehty: Swamp muutti Keskusaukion kulmalta Glitteriä vastapäätä ja Hairlekiini muutti A-päädystä Vanhaan Kaupunkiin.