Ideaparkin kesäarvonnan voittaja on ratkennut!

Tuula Lempäälästä voitti Kia Picanton!
Ideaparkin suurin kesäarvonta oli käynnissä Keskusaukiolla 1.7.-6.8.2017. Voittaja arvottiin viikolla 33 ja maanantaina 21.8. hieno voittosoitto tehtiin Radion SUNin taajuuksilla. Kesäarvonnassa olleen Kia Picanton Delta-Autolta voitti Tuula Järvelä. Sydämelliset onnittelut Tuula! Koskettavan voittosoiton voit kuunnella tästä.

 


Kymmenen onnekasta voittajaa Eetu-pellen markka-arvonnassa!
Eetu-pellen säästölipas- ja puhelinnäyttelyssä saattoi arvuutella silputtujen sadan markan setelien määrää 1.7.-6.8.2017. Niin ikään tämän arvonnan voittajat ratkesivat viikolla 33 ja heihin otettiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Sadan markan seteleitä on silputtu sylinteriin 6875 kpl eli siellä on hurjat 687 500 markkaa! Lähimmäksi arvasi Timo Minkkinen ja hän voitti itselleen Minimanin lahjakortin. Muina palkintoina oli mm. tuotepalkintoja Clas Ohlsonilta ja Unikulmalta sekä lahjakortteja Suomen Kultapörssiltä, Wigreniltä ja Kylpylä Flamingolta. Näitä lahjakortteja voittivat itselleen: Inka Anttila, Oiva Helin, Maria Hurme, Emma Koivisto, Jennika Latvala, Elli Säily, Saana Rekola, Riitta Perkiö ja Jenna Sipilä. Onnittelut voittajille!

Kiitokset kaikille kesän aikana arvontoihimme osallistuneille – osallistujia oli jälleen runsaasti!