Joulusesonki tuo Pop Up -myymälät Ideaparkiin!

Joulun ajaksi Ideaparkin kattava liikevalikoima laajenee entisestään. Pop Up -myymälänsä kauppakeskukseen pystyttävät Luin Living, Maria Drockilan kynttiläpaja, Finlayson, Muurla ja Marja Kurki.

Luin Livingin ideologiana on tarjota hieman ansaittua hemmottelua jokaiseen päivään. Esimerkiksi lahjaksi saadut Luin Livingin laadukkaat kylpytuotteet ilahduttavat varmasti. Kylpytuotteiden oheen kannattaa hankkia myös muutama kaunis kynttilä Maria Drockilan kynttiläpajasta.

Finlaysonin tutuilla, hyvälaatuisilla tuotteilla saa sisustusksen uuteen uskoon yhdellä kauppareissulla. Jouluiset patakintaat käteen, essu ylle ja piparinleivontaan! Valmiit piparit voi laittaa tarjolle vaikkapa Muurlan hurmaaviin emalikulhoihin.

Ja kun on aika jättää leivonnat ja muut jouluvalmistelut sikseen ja suunntata pikkujouluihin, viimeistee Marja Kurjen huivi tai solmio lookin. Silkillä tai villalla ei voi mennä pieleen.

Luin Living ja Finlayson sijaitsevat vierekkäin Kicksiä vastapäätä. Maria Drockilan kynttiläpajan ja Muurla Gift Shopin löytää Keskusaukion laidalta. Marja Kurki puolestaan on Ideapark Sportin sisäänkäynnin tuntumassa.

Tervetuloa!