Kauko Keräsen valokuvanäyttely Ideaparkiin!

Kauko Keräsen Kaukomatkaajan tarinoita -valokuvanäyttely on esillä Ideaparkissa syyskuun loppuun asti!

Näyttelyssä on kuvia suomalaisesta tangosta, matkailusta ja myös osa palkituista kuvista maailmalta. Näyttely on pystytetty Ideaparkin kakkoskerrokseen (D-pääty) Eetu-pellen Retronäyttelyn viereen. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Kuvat ovat ostettavissa, ja varaukset kuvista voi tehdä suoraan Kauko Keräselle puhelimitse (p. 0400 282 601). Maksamalla kuvan (tilinumero: Suutari Kake FI83 56200920100459, laitathan nimesi ja kuvan nimen viestikenttään), olet varannut sen itsellesi ja saat sen heti näyttelyn päätyttyä. Alvillinen kuitti tulee taulun mukana. Näyttelyluettelossa olevat hinnat sisältää arvonlisäveron.

Tervetuloa ihastelemaan!

Kauko ”Kake” Keränen (s. 1953) on lappeenrantalainen monitoimimies. Hän on toiminut  metallimiehenä, palomiehenä, näyttämömestarina ym. Viimeiset 31 vuotta hän toiminut Lappeenrannassa yrittäjänä/suutarina/tanssin-ohjaajana/valokuvaajana. Kake kiinnostui kuvaamisesta ollessaan tanssikisoissa tuomarina Mäntyharjulla ja siellä näki entisellä kisakaverillaan uuden järjestelmäkameran. Kake päätti ostaa myös kameran ja alkoi tutustua laitteeseen. Alkuun hän kuvasi lintuja ja siitä pikkuhiljaa matkoilla maisemia, ihmisiä. Kaverit houkuttelivat kameraseuraan ja siitä kilpailemaan – ensin seuran omiin kilpailuihin ja sitten kansainvälisiin koitoksiin. Hän on saavuttanut kuvaajana maailmalla mm. noin 70 kunniakirjaa ja 36 mitalia. Lisäksi hänelle on annettu kuusi kansainvälistä arvonimeä Suomen kameraseurojen liiton Eminenssi-arvon lisäksi. Viimeisimmät arvonimet ovat SKsLE ja EFIAP/Platina. Kakella on vaimonsa Raijan kanssa kaksi suomalaisen tangon Suomen mestaruutta omassa sarjassaan. Hän on myös tuottanut tangon ”Kaukomatkaaja”(single), jonka laulaa vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattila.