Kulkuyhteydet

Ideaparkiin on helppo tulla! Ideapark sijaitsee Lempäälässä, eteläisen Suomen keskipisteessä vain noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Liikekaupunkiin pääsee helposti niin bussilla, omalla autolla kuin kävellenkin tai pyöräillen.

Bussilla
Useiden liikennöitsijöiden vuorot vievät sinut Ideaparkiin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Huomaathan, että kaikki vuorot eivät aja pitkin Ideaparkinkatua, vaan ohittavat Ideaparkin tietä 130 (Valkeakoskelle vievä tie) pitkin.

Kesäkauden bussiaikatauluja Valkeakosken Liikenteen osalta voit katsoa tästä, Paunun osalta tästä ja Länsilinjojen osalta tästä. Aikataulut ovat voimassa liikennöitsijästä riippuen 7.-12.8.2018 asti.

Bussiaikatauluja voi hakea myös seuraavilla hakupalveluilla:
Tampereen seutuliikenteen reittiopas
Matka.fi
Matkahuolto.fi
Repa Reittiopas
Lissu Liikenteenseuranta

Omalla autolla
Liikekaupunki Ideapark sijaitsee Tampere-Helsinki-moottoritien varrella Lempäälässä, vain 17 km Tampereen keskustasta etelään. Omalla autolla pääset vaivattomasti perille liittymästä numero 36. Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 4000 autolle. A-päädyssä on kaksi latauspistettä sähköautoille.

Kaikki GPS-laitteet eivät tunnista Ideaparkin osoitetta (Ideaparkinkatu 4), tällöin kannattaa käyttää osoitetta Marjamäentie 1.

Voit suunnitella reittisi myös esimerkiksi Googlen avulla.

Pyörällä tai kävellen
Ideaparkin ympäristössä on hyvät kevyen liikenteen väylät niin Tampereelta, Lempäälästä kuin Valkeakoskeltakin tullessa. Ideaparkin pyöräpaikat sijaitsevat B- ja C-ovien tuntumassa.