Lapsiperheille

Ideaparkissa on lastenpäivä ihan joka päivä! Lapsiperheiden on helppo asioida Ideaparkissa leveiden käytävien ja esteettömän kulun takia. Päällysvaatteet on helppo laittaa säilöön ja liikkua sisävaatteissa koko ostosreissun ajan, kun kaikki on saman katon alla.

Lastenhoitohuoneet
Ideaparkissa on viisi maksutonta lastenhoitohuonetta. Ne sijaitsevat saniteettitilojen läheisyydessä.

Sisähuvipuisto Funpark
Funpark on Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto, joka tarjoaa monipuolisimmin hauskaa tekemistä jokaiselle huvittelunhaluiselle, ikään katsomatta. Perheen pienimmät viihtyvät liikuntaseikkailumaailmassa, lasten huvipuistovempeleissä sekä ulkoalueen pomppulinnoissa ja vesiliukumäissä. Vanhemmille hauskaa haastetta tarjoavat puiston modernit simulaattorit sekä peli- ja lasermaailma. Mikä parasta: hauskanpito ei ole sääsidonnaista, sillä sisähuvipuistossa voi pitää hauskaa aina halutessaan – satoi tai paistoi! Lue lisää Funparkin www-sivuilta tästä.

Kulttuurikeskus PiiPoo
PiiPoossa lapset saavat tehdä itse ja samalla he oppivat hahmottamaan maailmaa sekä taiteen eri muotoja. PiiPoo antaa lapsille tilaa hullutella ja pitää hauskaa. Lue lisää PiiPoon www-sivuilta tästä.

Karusellit
Ideaparkin käytäviltä löytyy muutamia lasten karuselleja, jotka toimivat euron (1 €) kolikolla.

Piha-alueen leikkitelineet
Ideaparkin piha-alueella A- ja D-sisäänkäyntien tuntumassa sijaitsee leikkitelineet.