Leivo kanssamme piparkakkumaa!

Ideaparkin Keskusaukiolle rakennetaan tänäkin jouluna hurmaava piparkakkutalomaa. Tervetuloa mukaan leivontatalkoisiin: nouda Ideaparkista ilmaista piparitaikinaa, leivo siitä pipariluomus ja voit voittaa hienoja palkintoja!

Täytä Ideapark NYT -lehdessä 3.11. julkaistu kuponki ja nouda Ideaparkin Prisman pakasteosastolta kaksi pakettia Myllyn Paras Laktoositon piparitaikinaa (á 500 g). Tähän kampanjaan liittyvät taikinapaketit on merkitty erikseen. Lunasta eli “maksa” taikinat kassalla oheisella kupongilla, jonka olet täyttänyt. Taikinaa on varattu 200 ensimmäiselle ja ne ovat jaossa 3.-26.11.2017. Kuponkin voit noutaa myös Prisman tai Ideaparkin infopisteiltä tai tulostaa tästä.

Sitten vain jauhot pöllyämään ja leipomaan koko perheen voimin! Palauta pipariluomuksesi Ideaparkin infopisteelle torstaihin 30.11.2017 mennessä. Kukin teoksen palauttanut saa pienen jouluisen yllätyksen.

Tredun opiskelijat rakentavat piparkakkuteoksista Ideaparkin Keskusaukiolle ihanan satumaailman ja yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan. Yleisön suosikki voittaa 50 euron lahjakortin Minimaniin. Lisäksi raati valitsee omat suosikkinsa ja palkintoina on Pentikin Joulusettejä (arvo 50-100 €). Piparkakkutalomaa valmistuu itsenäisyyspäiväksi 6.12. ja sitä voi ihastella aina loppiaiseen asti.

Leivontavinkkejä Myllyn Paras -joulusivustolta >> www.myllynparas.fi/joulu

Yhteistyössä: Myllyn Paras, Tredu, Prisma Ideapark ja Minimani


Kuvassa vuoden 2016 toteutus.