Palvelut A-Ö

Defibrillaattori
Ideaparkissa on kaksi puoliautomaattista defibrillaattoria: toinen Ideaparkin infopisteellä Keskusaukion kulmalla ja toinen Prisman neuvonnassa (D-pääty).

Ideakappeli
Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa sijaitsee Lempäälän seurakunnan kappeli, Ideakappeli. Hiljenny ja istahda hetkeksi rauhoittumaan ostosten teon lomassa!

Infopiste
Keskusaukion laidalla Linkosuon kahvilan tuntumassa sijaitseva Ideaparkin infopiste palvelee asiakkaita aina liikekaupungin ollessa avoinna.

Juoma-automaatit
Ideaparkin kullakin sisäänkäynnillä ja wc-käytävillä sijaitsee juoma-automaatteja, jotka toimivat kolikoilla.

Koiraparkki
Sisälle Ideaparkiin ei saa tuoda koiria. Fifi et Fido -myymälään saa tuoda sylikoiria vaatesovituksia varten. Ideaparkissa on koiraparkki, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin tuntumassa. Siellä on kopit kahdeksalle koiralle. Koiraparkin käyttö on koiran omistajan vastuulla. Ovet lukitaan euron (1 €) panttimaksulla. Vettä voi noutaa Faunattaresta (B-sisäänkäynnin läheisyydessä).

Lastenhoitopalvelut
Ideaparkissa ei ole varsinaista lapsiparkkia, mutta lasten on mahdollista leikkiä Kulttuurikeskus PiiPoossa. Lue lisää tarjonnasta tästä.

Lippupiste, Lippupalvelu ja Tiketti
Ideaparkin infopiste Keskusaukiolla välittää niin Lippupisteen, Lippupalvelun kuin Tiketinkin lippuja. Lippujen myynti sulkeutuu puolta tuntia ennen infopisteen sulkeutumista. Lippuja voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä. Tyky- ja Virike-setelit sekä Ticket Mind&Body -kortit eivät puolestaan kelpaa maksuvälineinä.

Löytötavarat
Löytötavarat toimitetaan Ideaparkin infopisteelle Keskusaukion laidalle. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon joka viikon maanantai. Sieltä niitä voi tiedustella numerosta 0600 300 758 (1,94 €/min + pvm. Lue lisää tästä.

Opastus
Ideaparkin sisäänkäynneillä on karttajulisteet. Mikäli niiden avulla et löydä haluamaasi, auttaa Keskusaukion infopisteemme mielellään.

Pankkiautomaatit
Ideaparkin kaksi pankkiautomaattia sijaitsevat Keskusaukion molemmilla laidoilla rullaportaiden alla. C-sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalla automaatilla voi myös tallettaa rahaa (= TalletusOtto). Automaateilla ei ole laskunmaksuautomaatteja.

Postipalvelut
Ideaparkissa on kaksi lähtevän postin kirjelaatikkoa. Ne sijaitsevat A- ja D-sisäänkäynneillä. Ideaparkissa on lisäksi SmartPOST-pakettipalvelu, joka sijaitsee D-päädyssä Prisman edustalla. Lue lisää SmartPOSTista tästä.

Pullonpalautus
Prisman pullonpalautuspiste sijaitsee D-päädyssä Emotionin ja Alkon välissä. Pisteeseen voi palauttaa myös Alkon pulloja.

Pyörätuolit ja sähkömopot
Ideaparkissa on asiakaskäyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja ja sähkömopoja. Lue lisää tästä.

Saniteettitilat
Ideaparkin katutasossa on viisi maksutonta wc-tilaa (myös inva), joista kaikista löytyy myös lastenhoitohuone. Ideaparkin kakkoskerroksessa on kaksi wc-tilaa.

Suutari
Ideaparkin suutari sijaitsee Vanhassa Kaupungissa.

Vaate- ja tavaransäilytys
Ideaparkissa on 100 vaatesäilytyskaappia ja 500 pienempää tavaransäilytyslokeroa. Säilytyslokerot sijaitsevat wc-tilojen läheisyydessä. Niiden käyttö on maksutonta, mutta ne vaativat pantin (1 €), joka palautetaan. Osassa lokeroita on koodilukko, johon panttia ei tarvita.

Veikkauspalvelut
Veikkauksen palveluja tarjoavat Ideaparkissa Minimani ja Prisma. Ideaparkissa on myös PELAAMO.

WLAN
Ideaparkissa on asiakkaille lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu WLAN (langaton verkkoyhteys), jonka pääkuuluvuusalueet ovat käytävät, Keskusaukio ja Vanha kaupunki. Liikkeissä Ideaparkin yleinen WLAN ei toimi. Se toimii ilman erillistunnuksia, mutta käyttöehdot tulee hyväksyä.