Dekkarijulkistus

3.3.

”Pisto sydämeen” on lempääläisen Pertti Laineen toinen kirja, mutta esikoisdekkari. Sen tapahtumat saavat alkunsa Ideaparkista.

Kirja julkistetaan Ideaparkin Keskusaukiolla lauantaina 3.3.2018 klo 12 alkaen ja päivän aikana järjestetään muutakin ohjelmaa teemaan liittyen. Ohjelmassa on mm. murhamysteeri, teemaan sopivaa askartelua, lasten mysteerituokio ja tietysti dekkaritarjouksia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Yhteistyössä: Myllylahti, Suomalainen Kirjakauppa ja Sinelli

”Liike-elämän konkari Pertti Laineen esikoisdekkari Pisto sydämeen aloittaa uuden dekkarisarjan, jossa toisen polven suomalainen, rikoskomisario Simppa sympaattisine tiimeineen selvittää pirkanmaalaisia murhamysteerejä. Lempäälän Ideaparkin pysäköintialueelta löytyy ruumis. Alaston nuori nainen on aseteltu makuulle huolellisesti. Pään alla on farkuista rullattu tyyny. Naisen vatsassa on kaunis perhostatuointi. Tapaus on jo toinen kahden viikon sisään. Rikoskomisario Simba – tutuille Simppa – tiimeineen on kovan paineen alla. Media lietsoo paniikkia, liikkuuko paikkakunnalla sarjamurhaaja? Vähitellen Simpalle selviää, että vastassa on kammottavaa suunnitelmaansa määrätietoisesti toteuttava murhaaja, joka ei ole vielä lopettanut. Mutta tekojen motiivi on hämärän peitossa. Miksi juuri nämä naiset on pitänyt tappaa, ja kuka on seuraava uhri?

Pertti Laine (s. 1949) on koulutukseltaan taloustieteen maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran liike-elämässä sekä teollisuus- että palvelusektorilla. Talousjohdon ja kehitysjohtajan tehtävien lisäksi hän on toiminut yritysten hallituksissa.”

Tapahtuma alkaa 3.3. klo 12:00 ja päättyy 3.3. klo 16:00.