Dino World

5.5. - 7.5.

DINO WORLD: Ne tulevat – Ne elävät ! Dinosaurukset valtaavat Ideaparkin perjantaista sunnuntaihin 5.-8.5.2017!

Nyt on suomalaisilla mahdollisuus nähdä ja kokea dinosaurusten paluu planeetallemme, elävimpinä ja aidoimpina kuin koskaan ennen, sitten niiden katoamisesta maapalloltamme. Kyseessä on nykytekniikalla toteutettu tietokoneohjattujen dinosaurusten kiertävä suurnäyttely ja Dino Live Show. Dinot liikkuvat, ääntelevät ja jotkut jopa hengittävät. Suurimmat dinot ovat massiivisen kokoisia ja niitä on peräti 35 kappaletta.

Näyttely sisältää myös DINO LIVE SHOW’n, joka sisältää mm. dinotietoutta ja T-Rexin poikasen kuoriutumisen jättiläismunasta sekä ”elävan” dino-maman, TYRANNOSAURUS REXin esiintymisen. Show kestää n. 15 minuuttia kerrallaan. Näytökset ovat joka täysi tunti – ensimmäinen show tunti näyttelyn avaamisesta ja viimeinen tuntia ennen sulkemista.

Lisäksi lapset voivat ratsastaa turvallisesti liikkuvilla dinoilla valvotusti 3 euron hintaan. Ulkoalueella on lisää aktiviteetteja sekä matkamuistomyymälä.

Dino World on avoinna Ideaparkin piha-alueella (D-pääty) seuraavasti:
perjantaina klo 14-19
lauantaina klo 12-18
sunnuntaina klo 12-18

Liput:
Lapset 10 € (4-14 v.)
Aikuiset: 15 €
Perhelippu: 2 aikuista ja 2 lasta 45 €
Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien mukana. Eläkeläiset lasten lipulla. Invalidit, joilla on saattaja – saattaja pääsee ilmaiseksi.
HUOM. Pankkikortit eivät käy maksuvälineenä.

Dino World tarjoaa kaikille aikuisten lipun ostaneille ilmaiset kahvit matkamuistomyymälässä!

Tervetuloa seikkailuretkelle Dino Worldiin!

Lue lisää tästä tai Facebookista tästä.

Tapahtuma alkaa 5.5. klo 14:00 ja päättyy 7.5. klo 18:00.