Ideapark goes Fashion & Music

21.10.

Ideapark goes Fashion & Music yhdistää Ideaparkin liikkeiden muodin ja loistavien artistien musiikin!

Ideaparkin muotiliikkeet yhdistävät voimansa ja tarjoilevat parastaan lauantaina 21.10.2017 klo 13, 15 ja 17 Keskusaukiolla järjestettävissä muotinäytöksissä. Erittäin tasokkaissa näytöksissä esitellään kattavasti syysmuotia ja alkavan pikkujoulukauden juhlamuotia. Näytökset juontaa ihana Joanna Kuvaja.

Päivässä yhdistyvät muoti ja musiikki, joten päivän musiikista vastaavat kertakaikkisen upea Paula Koivuniemi ja aina niin svengaavat Soulmiehet eli Sami Saari ja Niko Ahvonen. Tapahtumassa nähdään myös huikea Fire Ladyn tulishow.

Paula Koivuniemi esiintyy klo 15 ja 17 näytösten yhteydessä, Soulmiehet ja Fire Lady puolestaan jokaisen näytöksen yhteydessä. HUOM. Tapahtuman päättävä klo 17 näytös on samalla VIP-tilaisuus. Huomioithan, että tämä vaikuttaa näkyvyyteen tapahtumassa (eturivin istuinpaikat on varattu VIP-vieraille).

Näytöksessä mukana olevissa liikkeissä järjestetään arvonta, jossa jaossa muotilahjakortteja 2000 euron arvosta. Muistathan osallistua ja maksimoida voittomahdollisuutesi!

Näytöksessä ovat mukana: Aleksi 13, Change, Esprit, Gant, Gerry Weber, Gina Tricot, Halonen, Intersport Ideapark, Jesper Junior, KappAhl, Kauppahuone Riveri, Linda Mode, Marc O’Polo, NP, Reima, Superdry, Timanttiset, Tommy Hilfiger Ideapark, Vila ja Your Face.

Näytösten meikit tekee Ideaparkin Emotion ja kampaukset Hairlekiini. Kukat toimittaa Kukkakauppa Pikkukilpi. Myös MeNaiset-lehti on mukana tapahtumassa.

Näytöksen suunnittelu ja toteutus: Promodel

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ps. Klikkaa itse mukaan myös Facebook-tapahtumaamme tästä.

Tapahtuma alkaa 21.10. klo 13:00 ja päättyy 21.10. klo 18:00.