Ideapark-juoksu

27.5.

Ideapark-juoksuun startataan jälleen lauantaina 27.5.2017!

Ideapark-juoksu on vuosittainen koko perheen liikuntatapahtuma, joka sopii kaiken ikäisille. Jokaiselle löytyy oma sarjansa (puolimaraton, joukkuepuolimaraton, 10 km, nuorten matka ja lasten minimaraton) ja matkan voi taittaa niin kävellen, sauvoen, hölkäten kuin juostenkin. Tapahtuma-alueella, Ideaparkin eteläpäädyssä ulkona, järjestetään mm. lämmittelyjumppaa ja lasten maksuton minimaraton. Tsekkaa matkat, sarjat, aikataulut ja hinnat tapahtuman omilta sivuilta tästä.

Tänä vuonna lisäenergiaa tapahtumaan tuovat tv:stäkin tutut hyvinvointivalmetajat Aki ja Rita! He juontavat ja tsemppaavat Ideapark-juoksussa. He myös vetävät energiset lämmitysjumpat ja siivittävät jokaisen osallistujan huippuvauhtiin.

Juoksupäivänä myös sisällä liikekaupungissa tapahtuu! Liikunta, urheilu, hyvinvointi ja vapaa-aika valtaavat Keskuspuiston. Mittauta kehon koostumuksesi ilmaisella Inbody-mittauksella tai osallistu TATS-minitenniskisaan ja puttikisaan.

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan oheisohjelmasta!

Yhteistyössä: Lempäälän Kisa, Ideapark, Intersport Ideapark, Linkosuo, Verso, Highs Sports Nutrition, Bufferi ja Wilson.

Tapahtuma alkaa 27.5. klo 09:30 ja päättyy 27.5. klo 17:00.