Ideaparkin kesä

1.7. - 6.8.

Olemme koonneet seuraavaan, mitä kaikkea Ideaparkin kesään kuuluu:

Rakentele legoilla!
Keskusaukion LEGO Parkissa voit rakennella LEGO palikoilla ilmaiseksi 1.7.-6.8.2017. Lue lisää tästä.

Osallistu hurjaan kesäarvontaan!
Keskusaukion arvontapisteellä voit osallistua hurjaan kesäarvontaan, jossa arvotaan Kia Picanto. Lue lisää tästä.

Hyödynnä kuponkivihkosen edut!
Keskusaukiolla ja Ideaparkin liikkeissä on jaossa kuponkivihkosia, jotka sisältävät loistavia kuponkitarjouksia Ideaparkin liikkeisiin. Edut ovat voimassa kuponkia vastaan 1.-31.7.2017. Vihkosia riittää 10 000 ensimmäiselle.

Koe nostalgiaa Eetu-pellen puhelin- ja säästölipasnäyttelyssä!
Liikekaupungin pormestari Eero ”Eetu” Lehtinen on tuonut Ideaparkiin näyttelyn puhelimen historiasta ja osan merkittävästä säästölipaskokoelmastaan. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Lue lisää tästä. Kesän kunniaksi näyttelyssä arvuutellaan silputtujen satasten lukumäärää. Eetu-pelle vierailee näyttelytilassa lauantaina 1.7. ja 22.7.

Ota pomput benjitrampoliinilla!
Funparkin benjitrampoliini on pystytetty Keskusaukiolle ja on avoinna päivittäin klo 12-18. Pomppimaan pääsee Funparkin riemu- tai naperorannekkeella tai 5 € pääsymaksua vastaan.

Hurvittele Funparkissa!
Suomen suurin ja edullisin sisähuvipuisto, Funpark on avoinna päivittäin satoi tai paistoi. Alueella on yli 100 erilaista aktiviteettia. Lue lisää tästä.

Tutustu näyttelyyn PiiPoossa!
Kulttuurikeskus PiiPoo tuo taiteen ja kulttuurin jokaisen arkeen ja juhlaan. Kesällä PiiPoossa voi tutustua toiminnalliseen Maja-näyttelyyn ja osallistua Supersankari-työpajoihin. Lue lisää tästä.

Tee ale-löytöjä!
Eihän kesä ole mitään ilman alennusmyyntejä. Ideaparkissa on Suomen suurin ALE, kun yli 150 liikettä pistävät parastaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Tapahtuma jatkuu 6.8 klo 18:00 asti.