Ideaparkin Vappubrunssi

1.5.

Iloista, koko perheen vappujuhlaa vietetään Ideaparkissa vappupäivänä maanantaina 1.5.2017 klo 12-18. Luvassa on mainiota ruokaa, upeaa seuraa, huikeita artisteja, kesäiseksi puistoksi somistettu Keskusaukio ja tietenkin mahdollisuus shoppailuun!

Päivän aikana toteutetaan kaksi erillistä brunssikattausta (klo 12.30-14.45 ja 15.15-17.30), joihin myydään rajallinen määrä paikkoja. Huomioittehan, että brunssimme on puistoteemainen. Alueella ei siis ole pöytiä eikä tuoleja, vaan seurueenne ”pöytävaraus” sisältää artistien ja brunssimenun lisäksi numeroidun alueen, jossa on istuintyynyt. Koko brunssialue on päällystetty tekonurmialustalla.

Brunssiin sisältyy herkullisen ruoan lisäksi mahtavaa ohjelmaa käsin kosketeltavassa puistotunnelmassa. Brunssialueella esiintyvät Ellinoora, Anna Laulumaa sekä Dj Stefu Sundman feat. Antti Hynninen (artistit esiteltynä tarkemmin tämän sivun lopussa). Lisäksi palkittu taikuri Joni Pakanen kiertelee brunssialueella esitellen ruokailijoille huikeita temppujaan. Muulla yleisöllä on mahdollisuus seurata ohjelmaa brunssialueen ulkopuolelta ilmaiseksi.

Klikkaa oheisesta kuvasta Keskusaukion brunssialueen kartta isommaksi.

Päivän ohjelma:

Klo 12.00 Ideaparkin ovet auki

Brunssikattaus I
Klo 12.30 Ensimmäisen brunssikattauksen startti
Klo 12.15 Dj. Stefu Sundman feat. Antti Hynninen Saxophone
Klo 12.45 Anna Laulumaa
Klo 13.30 Ellinoora
Klo 14.00 Dj. Stefu Sundman feat. Antti Hynninen
Klo 14.45 Ensimmäinen brunssikattaus päättyy, alue tyhjennetään ja siivotaan

Brunssikattaus II
Klo 15.15 Toisen brunssikattauksen startti
Klo 15.15 Dj. Stefu Sundman feat. Antti Hynninen Saxophone
Klo 15.45 Anna Laulumaa
Klo 16.30 Ellinoora
Klo 17.00 Dj. Stefu Sundman feat. Antti Hynninen Saxophone
Klo 17.30 Toinen brunssikattaus päättyy, alue tyhjennetään ja siivotaan

Klo 18.00 Ideaparkin ovet kiinni

Menu

Herkuttele brunssimenu silmilläsi etukäteen tästä.

Brunssialueella palvelee myös anniskelupiste (omakustanteinen).

Brunssin hinta aikuisilta on 32 €/hlö ja lapsilta (4-12-vuotiaat) 15 €/hlö. Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Varaukset / myynti

Varaa oman seurueesi brunssipaikat Restamaxin myyntipalvelusta myynti@ravintola.fi tai 0300 472 223. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Artistit

Ellinoora
21-vuotias Ellinoora herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011. Hän solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana. Ellinoora teki toukokuussa sopimuksen musiikkikustannusyhtiö HMC Publishingin kanssa ja kirjoittaa näin ollen jatkossa kappaleita myös muille artisteille.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie, joka nousi niin Spotifyn kuin radioidenkin soittolistojen kärkeen. Keväällä 2016 julkaistu Leijonakuningas räjäytti lopullisesti potin, ja tämä upeaääninen ja lahjakas laulaja-lauluntekijä on nousemassa kovaa vauhtia kotimaisten naisaristien terävimpään kärkeen. Molemmat kappaleet ovat myynti- ja kuuntelumäärillään ylittäneet kultalevyrajan. Uusin single Elefantin paino sai heti suuren suosion ja nousikin Spotifyssa sijalle #1.

Debyyttialbumi Villi lapsi julkaistiin 16.9.2016.

Instagram: @ellinooramusiikki
Facebook: facebook.com/ellinooramusiikki

Anna Laulumaa
Maaliskuussa 2017 Maailmanpyörä-nimisen hittinsä julkaissut Anna Laulumaa on monella tapaa kiinnostava artisti Suomen tähtitaivaalla. Äärimmäisen ihastuttava Anna on tullut tutuksi mm. Helsingin Kaupunginteatterin High School Musikaalin pääroolista ja Kotikadun Hanna Taivalan roolista. Ensimmäisen singejulkaisun jälkeen Annan tie kohti Suomen todellista huippua on alkanut.

Katso debyyttisinglen video tästä.
Facebook: facebook.com/Anna-Laulumaa-1438561029488551/

Dj Stefu Sundman feat. Antti Hynninen Saxophone
Tämä kaksikko on kiertänyt Suomea jo vuosikymmenen ajan. Heidän groove pohjautuu Dj Stefun levysoittimilta soivaan iloisen tunnelman musiikkiin, jonka päälle Antti soittaa saxophonia chillillä otteella. Ehdottomasti kuulemisen ja kokemisen arvoinen kaksikko!

Facebook: facebook.com/anttihynninenmusic/?fref=ts

Taikuri Joni Pakanen (Huom: Vain brunssin maksaneiden asiakkaiden käytettävissä).
Ravintolataikuuden SM 2014 Joni Pakanen tuo lähitaikuutta suoraan pöytiin tarjoiltuna. Avustajan korvan takaa löytyy rahaa ja pelikortit haihtuvat savuna ilmaan, kun ihmeet tapahtuvat aivan katsojien silmien alla, usein jopa heidän omissa käsissään. Taikuri esiintyy seurueesta seurueeseen kiertelemällä, joka takaa koko seurueelle yhteisen puheenaiheen ja vapauttavan tunnelman.

Lue lisää: jonipakanen.com

 

Tapahtuma alkaa 1.5. klo 12:00 ja päättyy 1.5. klo 18:00.