Lumiravit

10.3. - 11.3.

Ideapark Lumiravit on koko perheen ilmaistapahtuma, joka järjestetään Ideaparkissa lauantaina ja sunnuntaina 10.-11.3.2018. Ohjelmaa on sekä kauppakeskuksessa sisällä että kauppakeskuksen ulkoalueilla.

Ensimmäistä kertaa maailmassa ravihevoset kilpailevat kauppakeskuksessa! Ideaparkin kupeeseen rakennetulla ravisuoralla ajetaan lauantaina kilpaa suomenhevosilla ja sunnuntaina lämminverisillä ravihevosilla. Lumiravit tuo Ideaparkiin kymmeniä hevosia ja poneja. Ravien lisäksi ulkotapahtuma-alueella esitellään viikonlopun aikana hevosurheilua sen eri muodoissa. Lähikosketukseen hevosten kanssa pääsee muun muassa talutusratsastuksessa ja kärryajelussa ja saatatpa törmätä viikonloppuna poneihin jopa sisällä kauppakeskuksessa!

Hevosaiheista tekemistä riittää myös sisätiloissa, jossa voit käydä kylmän tullen lämmittelemässä. Keppihevoset valtaavat Ideapark Areenan ja Keskusaukion expo-alueella on runsaasti näytteilleasettajia. Ideaparkin liikkeet palvelevat tapahtumakävijöitä myös viikonlopun ajan. Erilaisessa hevostapahtumassa yhdistyvät kauppakeskuksen tunnelma ja raviurheilun vauhti. Lumiravit ja Ideapark tarjoavat ihasteltavaa, ihmeteltävää ja tekemistä perheen nuorimmista vanhempiin.

Ohjelmaa lauantaina 10.3.2018 klo 11-17 ja sunnuntaina 11.3.2018 klo 12-17.

Lue lisää tapahtuman omilta www-sivuilta tästä.

Tapahtuma alkaa 10.3. klo 11:00 ja päättyy 11.3. klo 17:00.