Piparkakkumaan rakennustalkoot

Leivo kanssamme piparkakkumaa! Ideaparkin Keskusaukiolle rakennetaan tänäkin jouluna hurmaava piparkakkumaa. Tervetuloa mukaan rakennustalkoisiin: nouda Ideaparkista ilmaista piparitaikinaa, leivo siitä pipariluomus ja voit voittaa hienoja palkintoja!

Täytä Ideapark NYT -lehdessä 2.11. julkaistu kuponki (tai nouda kuponki Ideaparkin tai Prisman infopisteiltä) ja nouda Ideaparkin Prisman pakasteosastolta kaksi pakettia Myllyn Paras Laktoositon piparitaikinaa (á 500 g). Tähän kampanjaan liittyvät taikinapaketit on merkitty erikseen. Lunasta eli ”maksa” taikinat kassalla oheisella kupongilla, jonka olet täyttänyt. Taikinaa on varattu 200 ensimmäiselle ja ne ovat jaossa 5.-22.11.2018.

Sitten vain jauhot pöllyämään ja leipomaan koko perheen voimin! Palauta pipariluomuksesi Ideaparkin infopisteelle sunnuntaihin 25.11.2018 mennessä. Kukin teoksen palauttanut saa pienen jouluisen yllätyksen.

Ideaparkin Sinellin väki rakentaa piparkakkuteoksista Ideaparkin Keskusaukiolle ihanan satumaailman ja yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan. Yleisön suosikki voittaa 50 euron lahjakortin Minimaniin. Lisäksi raati valitsee omat suosikkinsa ja palkintoina on Pentikin joulusettejä (arvo 50-100 €).

Leivontavinkkejä löydät Myllyn Paras -joulusivustolta tästä.

Yhteistyössä: Myllyn Paras, Sinelli, Prisma Ideapark, Minimani ja Ideapark.

(Mainos aukeaa pdf-tiedostona kuvaa klikkaamalla.)

Tapahtuma alkaa 5.11.2018 klo 09:11 ja päättyy 25.11.2018 klo 18:11.