Vappu Pimiä vierailee Muurlan kesämyymälässä

5.7.

Muurlan kesämyymälä avataan 29.6.–6.8. Ideaparkin Keskusaukiolle, jolloin pääset tutustumaan Vappu Keittiössä -tuotesarjaan ostosreissun yhteydessä.

Vappu Pimiä esittelee henkilökohtaisesti Muurlan Vappu Keittiössä -tuotesarjaa keskiviikkona 5.7. klo 16.30–18.00, Ideaparkin Keskusaukiolla!

Tutustu tarkemmin Muurlaan ja uutuussarjan tuotteisiin tästä.

Vappu Keittiössä -tuotesarja Muurlalta!

Muurla ja Vappu Pimiä ovat yhteistyössä luoneet Vappu Keittiössä-tuotesarjan. Muurlan ja Vappu Pimiän yhteistyö alkoi kuin telepaattisesti, kun Vappu sai idean yhteistyöstä kesämökkinsä saunanlauteilla Salossa ja samaan aikaan Muurlalla tutustuttiin Vapun uraan, erityisesti hänen intohimoonsa ruuan valmistukseen sekä keittokirjojen kirjoittamiseen. Yhdistävä tekijä oli emali, jota Vappu käyttää omassa ruoanlaitossaan ja jossa Muurla on edelläkävijä.

”Näin tässä yhteistyössä valtavan mahdollisuuden, sillä olin jo pitkään haaveillut omasta kattamisen tuotesarjasta. Nyt tämä kaikki on vihdoin nähnyt päivänvalon ja olen todella innoissani tästä yhteistyöstä”, ilakoi Vappu.

Muurlan suunnittelija Noora Eerikäinen ja Vappu Pimiä aloittivat suunnittelun sarjan värimaailmasta ja sen jälkeen kuvioinnista, joka sai inspiraationsa jugendtalojen upeista ornamenteista. Emalituotteet valmistetaan käsityönä ja jokainen tuote on oma uniikki yksilönsä.

Muurla on viime vuosien aikana kehittänyt lähes unohtuneesta emalista teknisesti nykyaikaisen, tiukimmat kansainväliset elintarvikevaatimukset täyttävän tuotesarjan. Emali toimii Muurlan oman suunnittelun esimerkkinä siitä, kuinka perinteinen materiaali voidaan herättää henkiin uusilla ideoilla sekä korkealaatuisella ja teknisellä tuotanto-osaamisella.

Vappu Keittiössä –tuotesarja on suunniteltu kokonaisvaltaisesti kattamiseen, ruoanlaittoon ja tunnelmointiin. Valikoima sisältää kauniita emalituotteita ruoanlaittoon ja tarjoiluun, puutarjottimia, laseja, maljakon, tekstiilejä ja serviettejä. Emali on keittiömateriaalina monipuolinen, kestävä sekä hygieeninen ja toimii kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Vappu Keittiössä -sarjan kattilassa kypsyvät niin perunat, puurot kuin keitotkin, jopa nuotiolla tai grillissä.

”Mielestäni emali on materiaalina unohdettu suuruus! Se kestää isomummilta jopa lapsen, lapsen lapsille. Parasta on, että Muurla valmistaa maailman parasta emalia, käyttäen tuplaemalointitekniikkaa, joka vastaa nykyajan haasteisiin. Tuotteet sopivat mille tahansa liesityypille, sekä nuotiolle ja grilliin. Ne ovat konepestäviä ja emali on ekologinen sekä hygieeninen materiaali, sillä siitä ei irtoa mitään ainesosia ruokaan. Emalituotteet on myös helppo pestä sekä pitää puhtaana. Olen aina ihaillut Muurlan tuotteita ja halusin tehdä tuotesarjasta omannäköiseni. Sarjan värejä voi yhdistää mielensä mukaan. Kuvioinnin inspiraation lähteenä toimivat juoksulenkeillä ihailemani jugend-talojen upeat ornamentit.”
Ruokarakkaudella, Vappu Pimiä.

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi jokaisesta Suomessa myydystä emalisesta Vappu keittiössä -uunivuoasta, -kasarista ja -kattilasta lahjoitetaan 0,20 euroa Lotta Svärd -säätiölle.

Tapahtuma alkaa 5.7. klo 16:30 ja päättyy 5.7. klo 18:00.