Terry Laakson ainutlaatuinen taidenäyttely Ideaparkiin!

Terry Laakson upea, täysin uudella tekniikalla työstetty modernin taiteen näyttely on esillä Keskusaukion laidalla 1.7.-31.8.2018. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Taiteilija itse kertoo töistään ja tekniikastaan näin: ”Loin tämän uuden idean Pohjois-Espanjassa vuonna 2017. Käytän teosten taustassa Atlantin valtameren hiekkaa, josta teen monimutkaisen sekoituksen eri komponentteja: vanhan vernissaa, liimaa, väripigmenttejä jne. Maalauksissa on valtava fyysinen ja luova työmäärä verrattuna vanhaan perinteiseen tuotantoon. Tätä uutta tuotantoa ei voi edes verrata vanhaan, sillä se on aivan oma maailmansa. Teokset ovat modernia nykytaidetta, joka on sekoitus abstraktia, realistista ja surrealistista taidetta.”

”Nämä teokset ovat saaneet positiivisen vastaanoton kansainvälisillä taidemarkkinoilla. Uusia teoksia varjellaan siten, että ne eivät tule taidemyyntinäyttelyihin tai huutokauppoihin, sillä niitä saa vain suoraan taiteilijalta sekä taiteilijan hyväksytyltä edustajalta. Taideteokset on rekisteröity EU Art Certificate -ohjelmaan. Näin teoksen voi tarkistaa ranskalais-espanjalaisesta ohjelmasta viivakoodilukijalla vaikkapa puhelimella. Teoksen mukaan annetaan englannin-, saksan-, ranskan- tai espanjankielinen todistus viivakoodilla, taiteilijaleimalla ja allekirjoituksella. Alkuperäisiä teoksia ei tule esille näyttelyyn paljon niiden suuren työmäärän vuoksi, vaan teen teoksista myös taidevedossarjan kankaalle. Pyrin tekemään kolme eri kokoa alkuperäisestä teoksen koosta”, Terry Laakso jatkaa.

Maailmankuulu artisti, David Morales avaa Terry Laakson taidenäyttelyn Keskusaukiolla keskiviikkona 4.7.2018 klo 14 alkaen. Avaus tapahtuu suorana lähetyksenä, joka näytetään Keskusaukion jättinäytöllä. David Morales kertoo Terry Laaksosta ja hänen taiteestaan. Terry Laakso on totta kai paikan päällä Ideaparkissa kertoen näyttelystään ja maalaustekniikoistaan. Näytöllä nähdään myös otos David Moralesin uudesta spektaakkelista, joka on ollut menestys maailmalla. David Moralesin puheita kuullaan suorana mahdollisuuksien mukaan myöhemminkin heinäkuussa.

Tervetuloa tutustumaan ja vaikuttumaan!

Tutustu tarkemmin Terry Laaksoon tästä ja David Moralesiin tästä.