Ti-Ti Nalle perheineen muuttaa Ideaparkiin!

Ti-Ti Nalle perheineen on asustanut 17  vuoden ajan vanhassa hirsitalossaan. Alkuvuodesta tarjoutui nalleperheelle mielettömän hieno mahdollisuus muuttaa uuteen kotiin. Nyt monipuolinen toiminta vahvistuu entisestään sekä myös ympärivuotinen toiminta mahdollistuu hyvinkin vahvana Ideaparkissa. Kauppakeskuksen kakkoskerrokseen rakennetaan nalleperheen uusi koti, joka avataan yleisölle kesän kynnyksellä.

”Odotamme innolla uuden kodin valmistumista! On tosi hienoa, että Ideapark ja koko Lempäälän kunta on todella vahvasti rakentamassa meidän kanssa hienoa, pitkäaikaista yhteistyötä monella saralla”, kertoo Riitta Korpela, Ti-Ti Tuotanto Oy:n toimitusjohtaja.

”Odotamme innoissamme nalleperheen saapumista Ideaparkiin. Ideapark on elämyksiä ja tapahtumia tarjoava koko perheen matkailukohde. Tarjoamme vuodessa yli sata tapahtumaa, mm. urheilutapahtumia, muotitapahtumia ja konsertteja. Kesään mennessä valmistuu Suomen johtava sisähuvipuisto ja  Pohjoismaiden suurin täyden palvelun autokauppa. Ti-Ti Nalle täydentää tarjontaamme ja tuo paljon lisää valtakunnallisia vieraita”, kertoo puolestaan Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.