Zones by Särkänniemi on avattu!

Zones by Särkänniemi avattiin tiistaina 27.2.2018 klo 10!

Lempäälän Ideaparkissa avattiin tiistaina 27.2. uuden Zones by Särkänniemi -viihdekeskuksen ensimmäiset osat. Kokonaisuudessaan 10 000 m² alueesta otettiin ensimmäisessä vaiheessa käyttöön suunnilleen puolet. Tiistaina avautuivat esimerkiksi perheen pienimmille suunniteltu Kid Zone, aikuisten viihtymiseen suunniteltu Chill Zone sekä osa koko perheen huvitteluun tarkoitetusta Family Fun Zonesta. Zones by Särkänniemeä operoivan FunZones Oy:n pääomistaja on Tampereen Särkänniemi Oy.

Zones by Särkänniemen portit avattiin tiistaina klo 10, minkä jälkeen huvittelemaan pääsee päivittäin klo 10–20. Zones by Särkänniemi koostuu eri alueista, zoneista, joista ensimmäisenä kokonaisuudessaan avautuu perheen pienimmille suunniteltu Kid Zone. Myös aikuisille tarkoitettu Chill Zone on valmis. Koko perheen viihtymiseen tarkoitettu Family Fun Zone laajenee vielä kevään aikana, mutta suurin osa siitäkin avautui jo. ”Kyselyjä avaamisajankohdastamme on tullut lähes päivittäin. Päätimme avata vaiheittain, jotta saamme portit avattua jo alkutalvesta”, kertoo Zones by Särkänniemen puistonjohtaja Maria Eskelinen. ”Ensimmäiset 5000 m² ja valmistuvat zonet tarjoavat elämyksiä koko perheelle, ja näin pääsemme palvelemaan Ideaparkin ja Zones by Särkänniemen asiakkaita mahdollisimman pian. Matka jatkuu myöhemmin keväällä uusille zoneille, ja vasta tällöin pidämme suuremmat viralliset avajaiset”, toteaa Eskelinen.

Puistonjohtaja Eskelisellä on oma suosikkinsa: ”Oma ykköskohteeni on Eat & Sweet Zone, jossa pääsee tuunaamaan niin jäätelöannoksia kuin leipiäkin. Jäätelöbaarissa softisannoksen pääsee tekemään itse, ja tarjolla on toistakymmentä erilaista lisukevaihtoehtoa. Leivät taas leivotaan
Royal Bakeryn Ideaparkin leipomossa ja täytetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Eat & Sweet Zonella vierailu ei vaadi lipputuotetta, joten niissä käyminen on mahdollista kaikille Ideaparkin asiakkaille.”

Ensimmäisessä vaiheessa asiakkaalla on mahdollisuus ostaa lippu haluamalleen zonelle tai koko päivän lippu koko alueelle. ”Yksittäisen zonen hinta on 13 €, koko päivän lippu kaikille zoneille puolestaan 15 €. Aikuiset pääsevät veloituksetta Kid Zonelle, ja alle 100 cm pitkä lapsi ei tarvitse lippua Family Fun Zonelle. Hinnoittelu ja lippuvalikoima tulevat muuttumaan koko puiston avautuessa, ja tuolloin käyttöön tulee entistä suurempi valikoima eri lippuvaihtoehtoja”, mainitsee Eskelinen. ”Koska alueen läpi kulkevalle reitille pääsee ilman lippua, voi käydä vaikka ensin katsomassa, miltä alueella näyttää, ja tehdä sitten vasta lopullisen päätöksen lipputuotteesta”, vinkkaa Eskelinen.

Lisätietoa Zones by Särkänniemestä löytyy Facebook-sivuilta tästä. Verkkosivut avataan lähipäivinä, mutta jo nyt tietoa löytyy tästä.