Tutustu syysloman digikatalogiin tästä

Aukioloajat:
Liikkeet avoinna vähintään klo 10-20
Ovet avoinna klo 8-21

Vastuullinen työnantaja

Etusivu | Info | Vastuullisuus | Vastuullinen työnantaja

Kehitämme jatkuvasti työympäristöämme

Ideaparkissa on yli 165 liikettä, toimistoa ja toimijaa, kaikkiaan yli 1000 työpaikkaa. Kiinteistön omistajana teemme parhaamme kehittääksemme yleistä turvallisuutta ja työympäristöä. Vastuumme on tarjota vuokralaisille ja heidän työntekijöilleen hyvät valmiudet menestyä tiloissamme.

Varmistamme, että jokaisella kiinteistössä työskentelevällä henkilöllä on mahdollisuus tehdä työtä turvallisissa ja hyvissä olosuhteissa, joiden pohjana ovat yhdenvertaisuus ja tasa-arvo.

Ideaparkin menestys riippuu ratkaisevasti jokaisen toimijan sekä heidän työntekijöidensä tyytyväisyydestä. Se välittyy asiakkaalle hyvänä asiakaskokemuksena.

Konkreettisia tekojamme ovat muun muassa:

Ideaparkilla on omat eettiset ohjeet, joita se noudattaa

Ideaparkissa on helppo liikkua. Kauppakeskuksessa ei ole kynnyksiä ja käytävät ovat leveitä.

Ideaparkissa on veloituksetta asiakaskäyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja ja sähkömopoja.

Pääsisäänkäyntien läheisyyteen on varattu parkkiruutuja invapysäköintiin.

Kunkin wc-tilan yhteydessä on inva-wc

Wc-tilojen ja lastenhoitohuoneiden käyttö on maksutonta.

Ideaparkissa työskentelevillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin mm. kauppiasyhdistyksen tai intrasta löytyvien palautekanavien kautta.

Ideapark työstää vuosittain liikkeille ja yhteistyökumppaneille jaettavan ”Vihreän Kirjan” ja ”Keltaset Sivut”. Ne antavat runsaasti vinkkejä ja ohjeita arkeen liittyen sekä listaa Ideaparkin tapahtumia, kampanjoita ja markkinointimahdollisuuksia, jotta liikkeet voivat ottaa niistä kaiken hyödyn.

Ideaparkin turvallisuusohjelma on tarkoitettu kaikille talossa työskenteleville henkilöille. Jokaisella on mahdollisuus osallistua turvallisuuskoulutukseen. Näin taataan turvallinen työympäristö kaikille.

Ideaparkissa työskenteleville henkilöoille järjestetään vuosittain veloituksetta erilaisia turvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Näitä koulutuksia ovat esim. ensiapu- ja alkusammutuskoulutukset.

Ideaparkissa toimii pelastusryhmä, joka ryhtyy toimiin erikoistilanteissa. Pelastusryhmä harjoittelee ja kertaa mm. evakuointia säännöllisesti.

Ideapark on joustava ja vastuullinen työn-/vuokranantaja.

Ideaparkin omistus on Suomessa. Yhtiö noudattaa Suomen lakia, työehtosopimuksia ja yrityksen eettisiä ohjeita sekä maksaa verot Suomeen.

Edellytämme vastuullisuutta myös kaikilta kumppaneiltamme. Pyrimme pitkäaikaisiin ja kotimaisiin kumppanuuksiin.