Tutustu syysloman digikatalogiin tästä

Aukioloajat:
Liikkeet avoinna vähintään klo 10-20
Ovet avoinna klo 8-21

Järjestä tapahtuma

Etusivu | Bläk Boks | Järjestä tapahtuma

On kyseessä sitten yrityksen vuosijuhla, tuotelanseeraus, henkilöstötilaisuus tai muu yrityksen merkittävä tapahtuma, Bläk Boks tarjoaa sille ainutlaatuiset elämykselliset puitteet. Voit myös yhdistellä Bläk Boksin tapahtumaan muita Ideaparkin tapahtumaelementtejä. Miten olisi esimerkiksi kisa Suomen upeimmalla sähkökartingradalla tai rentoutuminen Vesimaailma Louhessa?

Tilassa on valmiit katsomorakenteet, Bar Tapas -ravintola, kaksi aitiota sekä upea Klubi, joka sopii moneen erilaiseen käyttöön. Tutustu tiloihin tästä. Myös ripustaminen on helppoa.

Bläk Boksin kokoa voidaan muuttaa siirtokatsomoa siirtämällä. Muunnettavuutensa ansiosta tila soveltuu muutaman kymmenen hengen tapahtumista jopa kahden tuhannen hengen tapahtumiin.

Ruoat ja juomat järjestyvät Bläk Boksissa siten kuin teille parhaiten sopii. Ylellinen illallinen pöytiin tarjoiltuna, mutkaton street food tai näyttävä buffet. Voitte valita tapahtumaan haluamanne catering-palvelun ja suunnitella juomatarjoilut juuri siten, mikä sopii teille parhaiten.

Käytössänne ovat myös Ideaparkin yli 20 ravintolaa tai kahvilaa, jotka auttavat mielellään tarjoilujen järjestämisessä.

Bläk Boksissa on kiinteänä monipuolinen ääni-, valo- ja kuvatekniikka. Tilassa kiinteänä olevan ääni- ja valotekniikan ansiosta pystyt luomaan tapahtumalle vahvan elämyksellisen toteutuksen. Bläk Boksissa on myös upea 9 x 2,5 metrin kokoinen led-näyttö sekä 110 m pitkä ja 50 cm korkea led-nauha, jotka mahdollistavat vahvan visuaalisen tapahtumatoteutuksen. Tekniikan hyödyntäminen kuuluu Bläk Boksin tilavuokraan – maksatte vain henkilötyöstä.