Tutustu syysloman digikatalogiin tästä

Aukioloajat:
Liikkeet avoinna vähintään klo 10-20
Ovet avoinna klo 8-21

Name It palkittiin Tasauspäivien pinkeimpänä liikkeenä

Syksyn Tasauspäiviä vietettiin Ideaparkissa keskiviikosta sunnuntaihin 4.-8.9.2024. Uutena twistinä palautettiin ohjelmaan Pinkein liike -kisa, jossa asiakkaat ja Ideaparkin raati saivat äänestää omia suosikkejaan. Tarkoituksena oli arvioida pinkkiä fiilistä ja henkilökunnan heittäytymistä. Pitkin Ideaparkia näkyikin hienoja toteutuksia!

Asiakkaiden suosikki

Asiakkaat saivat äänestää omaa suosikkiaan Ideaparkin www-sivuilla kampanjan ajan. Ääniä kertyi lähes tuhat, ja ne jakautuivat viiden parhaimman kesken seuraavasti:

Näin ollen: sydämelliset onnittelut Name Itille! Liikkeen henkilökunta on voittanut mukavan saunaillan Viihdekeskus Ideaparkissa.

Äänestäjien kesken arvottiin 100 euron Ideapark-lahjakortti. Sen voitti Karri ja häneen on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Ideapark-raadin suosikki

Myös Ideaparkin oma raati kierteli liikkeitä kampanjan aikana ja valitsi oman suosikkinsa, joka oli NewHairstore. Kampaamo oli tehnyt runsaasti myös omia pinkkejä somisteita. Henkilökunta oli pukeutunut pinkkiin, ja heillä oli myös ohjelmaa (mm. onnenpyörä ja pikakampauksia). Sydämelliset onnittelut New Hairstoren väki! Kampaamo voitti markkinointiin liittyvän palkinnon.

Lisäksi raati haluaa antaa kunniamaininnat seuraaville:

Kunniamaininnan saaneiden toimijoiden henkilökunta palkitaan lounaslipukkein.

Sydämellinen kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja liikkeitä äänestäneille!