Tutustu syysloman digikatalogiin tästä

Aukioloajat:
Liikkeet avoinna vähintään klo 10-20
Ovet avoinna klo 8-21

Tapahtumiin

Ideaparkissa tapahtuu paljon kivaa ja mielenkiintoista ympäri vuoden. Ohjelmatarjontaa on sekä lapsille että aikuisille niin Bläk Boksissa kuin Ideaparkin ainutlaatuisella Keskusaukiolla.

Etusivu | Tapahtumiin

Ideaparkissa tapahtuu

14.10. – 27.10.2024

Vesimaailma Louhen avajaiset

Nyt polskitaan! Ideaparkin alle, yli 30 metrin syvyyteen rakennettu Vesimaailma…

15.10. – 19.10.2024

Syysloma PiiPoossa

Kulttuurikeskus PiiPoo on avoinna syyslomaviikolla tiistaista lauantaihin 15.-19.10.2024 klo 11-16!…

16.10.2024

Muumishowt

Käy Muumilaaksoon… Ei kun Keskusaukiolle! Muumit saapuvat ilahduttamaan syyslomalaisia Ideaparkin…

Katso kaikki tulevat tapahtumat

Järjestä tapahtuma

Ideapark on ihanteellinen paikka erilaisten yleisö- ja yritystapahtumien järjestämiseen. Muuntautuvat tapahtumatilat, laadukkaat ravintolapalvelut, helppo saavutettavuus ja runsaat pysäköintitilat sekä Ideaparkin ja eri palveluntarjoajien tuki tapahtumanjärjestäjille varmistavat onnistuneen tapahtuman. 

Lue lisää

Keskusaukio

Tällaista tilaa ei ole missään muussa suomalaisessa lomakeskuksessa! Ideaparkin Keskusaukiolla tanssitaan, järjestetään konsertteja ja esityksiä, pidetään messuja ja myyntitapahtumia, ihaillaan idoleita ja tavataan tuttuja jopa 5000 hengen voimin. Toisinaan keskusaukiolle jäädytetään luistelukenttä lapsille ja silloin kun aukiolla ei ole tapahtumia kävijöiden tutkittavana lattiaan painettu valtava Suomen kartta!  

Bläk Box

Elämysareena Bläk Boks on ainutlaatuinen tapahtumatila Ideaparkin sydämessä. 1600 m2 tila muuntautuu rakenteiltaan, tekniikaltaan ja palveluiltaan niin urheilun, kulttuurin, messujen, näyttelyiden kuin yritystapahtumien näyttämöksi. Parhaimmillaan tilaa on jopa 2000 osallistujalle. 

Tutustu ja lue lisää