Näin varmistamme turvallisen ostamisen ja viihtymisen!

Meille on erittäin tärkeää varmistaa asiakkaidemme turvallisuus sekä arjen sujuminen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!

Ideaparkille myönnettiin toistamiseen tammikuussa 2022 Covid-19 Compliant -sertifikaatti, joka on tunnustus siitä, että koronaviruksen torjuntaan liittyvät toimenpiteet on hoidettu kauppakeskuksessa erittäin hyvin. Sertifikaatin myöntäminen edellyttää laajaa auditointia kauppakeskuksen toiminnasta koronaviruksen torjumiseksi. Sertifiointiprosessissa arvioitiin muun muassa Ideaparkin riskienhallintaa, siisteys- ja hygieniatasoa sekä tiedottamista. Sertifikaatin on myöntänyt Kauppakeskusten turvallisuutta kehittävä SAFE Shopping Centers.

Muun muassa seuraavat toimenpiteemme mahdollistavat turvallisen ostosten tekemisen Ideaparkissa:

  • Ideapark on pinta-alaltaan ja tilavuudeltaan niin suuri, että turvavälit on helppo huomioida väljissä tiloissamme.
  • Käytetyille maskeille on varattu ulko-oville omia roska-astioita. Kasvomaskeja on saatavilla Ideaparkin infopisteeltä.
  • Lukuisia käsidesiautomaatteja löytyy jokaiselta sisäänkäynniltä ja käytävien varrelta. Myös liikkeissä on käsidesejä.
  • Saniteettitiloja on useita pitkin kauppakeskusta. Kaikkien saniteettitilojen kankaiset käsipyyherullat on vaihdettu paperipyyhkeisiin, ja tiloihin on asennettu automaattiset saippua-annostelijat.
  • Ideaparkissa toteutettiin lokakuussa 2020 valokatalyysiin perustuva desinfiointipinnoitus, joka tehtiin yleisten alueiden wc-tiloihin, käytävien penkkeihin, liukutasojen kaiteisiin, ovenkahvoihin, käytävien karuselleihin, sähkömopoihin, pyörätuoleihin ja ostoskärryihin. Pinnoitus uusittiin syys-lokakuussa 2021. Lue lisää pinnoituksesta tästä.
  • Tilojemme siivousta ja desinfiointia on tehostettu.
  • Suosittelemme korttimaksua käteismaksun sijaan.
  • Useiden liikkeiden kassoille on asennettu suojavisiirejä.
  • Voimassa olevista suosituksista muistutetaan sisäisessä radiossa, julisteissa, digimainoksissa ja kuulutuksissa.

Voimassa oleviin Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksiin voit tutustua tästä.

Ideaparkissa on käynyt myös tarkastaja!
Millaisia havaintoja tämä tarkkanäköinen viranomainen teki ja saiko Ideapark puhtaat paperit? Tarkastajan edesottamuksia seurataan neliosaisessa humoristisessa sarjassa.

Pidetään edelleen huolta toisistamme – yhdessä!