Autoliiton Autopalvelukeskus avataan keväällä

Autoliiton Autopalvelukeskus avataan asteittain toukokuun aikana!

 

Ideaparkin piha-alueen koilliskulmassa rakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle. Toukokuun aikana sinne avautuu Autoliiton Autopalvelukeskus. Toimijat avaavat asteittain tilojen valmistuttua. Varsinaiset avajaisjuhlallisuudet siirtyvät poikkeustilanteen takia syksyyn.

Palvelukeskuksen yrityksinä toimivat Autoklinikka, Uusi Autohuolto, HelppoKatsastus ja Koukkupaja. Yritysten palvelutarjontaan kuuluvat mm. autohuolto- ja -korjauspalvelut, lasinkorjaukset ja -vaihdot, katsastukset, kolarikorjaukset ja maalaukset, rengaspalvelut, vetolaiteasennukset, erilaiset autotarvikepalvelut ja pesupalvelut.

Ideaparkin Autoareenan autojen huolto- ja ylläpitopalveluihin keskittyvä laajennus toteutetaan yhteistyössä Autoliiton kanssa. ”Autoliitolle on tärkeää vahvistaa palveluverkostoa suurissa kasvukeskuksissa ja paikoissa, joissa pääsemme lähelle autoilevia suomalaisia. Ideaparkissa käy vuosittain noin seitsemän miljoonaa asiakasta ja heidän noin kaksi miljoonaa autoansa olivat yksi tärkeä syy mukanaoloomme hankkeessa”, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen toteaa.

”Kolme vuotta sitten lanseerattu Ideaparkin automyymälä Autoareena on saanut kuluttajilta loistavan vastaanoton ja meille on nyt luontevaa lisätä autoilijoille suunnattua palvelutarjontaa”, iloitsee Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.