Autoliiton Autopalvelukeskus palveluksessasi

Ideaparkin AL-autopalvelukeskus auttaa monissa autoilijan tarpeissa!

 

Ideaparkin yhteyteen, kuusi autoliikettä sisältävän Autoareenan viereen, avautuu Autoliiton uusin AL-autopalvelukeskus. Keskuksessa toimii alkuvaiheessa neljä autojen huolto- ja ylläpitopalveluita tarjoavaa yritystä: Autoklinikka, Uusi Autohuolto, HelppoKatsastus ja Koukkupaja. Tämän lisäksi autopalvelukeskuksessa voi hoitaa Autoliiton jäsenyyteen liittyviä asioita ja tehdä AL-shopin ostoksia.

Toimijat ovat aloittaneet toimintansa touko-kesäkuussa. Vallitsevan poikkeustilanteen takia varsinaisia avajaisia juhlitaan syyskuussa, mutta jo nyt kannattaa tulla tarkistamaan hurjat avajaistarjoukset.

 

Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjaamoketju. Meillä hoituu ammattitaidolla pelti- ja kolarivauriot, tuulilasit sekä kolhiintuneen maalipinnan maalaukset. Korjaamme kaikki automerkit ja mallit. Voit poiketa näyttämään meille autosi vauriota ilman ajanvarausta. Saat kustannusarvion korjaustyöstä vartissa. Tervetuloa!

Lue lisää: www.autoklinikka.fi

 

Uusi Autohuolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit asiantuntemuksella ja laadukkailla varaosilla. Kaupan päälle saat aina parempaa palvelua!
Lue lisää: www.uusiautohuolto.fi

 

HelppoKatsastus on kasvava suomalainen katsastusasemaketju. HelppoKatsastus tarjoaa asiakaslähtöistä katsastuspalvelua vaivattomammin, edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme katsastusalan kotimainen haastaja ja panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun. Auton katsastus ei ole aina ikävää pakkopullaa! Perustehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta.
Lue lisää: www.helppokatsastus.fi/lempaala

 

Koukkupaja on Suomen suurin vetokoukkujen asennusketju. Asennamme vetokoukut niin uusin kuin käytettyihinkin autoihin. Käytämme ainoastaan eurooppalaisia huipputuotteita ja annamme asennuksille ja osille kolmen vuoden laatutakuun.
Lue lisää: www.koukkupaja.fi

 

Autoliitto on vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö. Tarjoamme jäsenillemme monipuolisesti tietoa muun muassa autoilusta, liikenteestä ja matkailusta niin Suomessa kuin ulkomailla. Autoliitto on kansainvälisen autoliitto FIA:n jäsen.
Lue lisää: www.autoliitto.fi

Tervetuloa tutustumaan!