Elämyspäiväkoti avataan Ideaparkiin tammikuussa 2019

Norlandia Päiväkodit avaa elämyspäiväkodin Ideaparkiin!

Varhaiskasvatuspalvelut monipuolistuvat Lempäälässä, kun Norlandia Ideapark avaa ovensa tammikuussa 2019. Norlandia Ideapark tarjoaa elämyksellisen varhaiskasvatuksen lisäksi erilaisia perheiden arkea helpottavia elementtejä. Lasten ja koko perheen harrastuksien yhdistäminen päiväkotipäivään ja sen ympärille tuo perheille enemmän aikaa yhteiseen arkeen.

”Ideapark tarjoaa lapsille monipuolisiaelämyksiä. Kauppakeskuksesta löytyy muun muassa urheiluareenat, jotka ovatpäiväkotimme käytössä, kulttuurielämyksiä tarjoava PiiPoo, Särkänniemen sisäviihdekeskus Zones ja asustaahan täällä saman katon alla itse Ti-Ti Nallekin. Läheltä löytyy vastapainoksi luonnonrauhaa viikottaiseen retkeilyyn. Harrasteet ja päivittäinen kauppa-asiointi on helppoa yhdistää lapsen päiväkotipäivään – enemmän aikaa arkeen ja perheelle.” kertoo Norlandia päiväkotien operatiivinen johtaja Miia Kollin.

Norlandia Ideapark toimii Lempäälän kunnan palvelusetelipäiväkotina. Tampereen kaupunkiseudun sopimuksenmukaan asiakkaaksi voi tulla myös muista kunnista. Aukioloaika on klo 6-18 välillä.