Ideapark investoi liikuntaan, urheiluun ja tapahtumiin

Uusi elämyksellinen tapahtuma-areena ja Classic Familyn uusi koti!

 

Keskiviikkona 25.11.2020 Ideaparkin Keskusaukiolla järjestettiin Ideapark Hybridi -tiedotustilaisuus, jossa mm. Ideapark kertoi uudesta elämyksellisestä tapahtuma-areenastaan ja salibandyseura Classic merkittävistä muutoksista toiminnassaan sekä uudesta visuaalisesta ilmeestä.

Suomen tunnetuin kauppakeskus Lempäälän Ideapark investoi vahvasti liikuntaan, urheiluun ja tapahtumiin. Investointi on osa Ideaparkin tulevaisuuden tavoitetta olla Suomen suosituin perheiden lyhytlomakohde. Ideapark haluaa jatkossa olla aidosti hybridikauppakeskus. Kauppakeskus tarjoaa yli 170 liikkeen, ravintolan ja palveluiden lisäksi monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan liikuntaan, urheiluun ja muihin tapahtumiin.

Tapahtumat ovat aina olleet iso osa Ideaparkin tarjontaa. Vuosittain kauppakeskuksessa järjestetään yli 150 erilaista tapahtumaa. Ideaparkissa on mm. järjestetty Lumiravit, rullasuksikisat, SM-rallien osakilpailu ja hypätty seivästä. Nyt julkaistujen uudistusten jälkeen tapahtumat nostetaan entistäkin merkittävämpään rooliin. ”Monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat tärkeitä myös tulevaisuudessa, mutta kauppakeskusten menestykseen ne eivät yksin enää riitä. Ideapark haluaa olla aidosti hybridikauppakeskus, jossa arjen ostosten lisäksi voi monipuolisesti liikkua ja nauttia vapaa-ajasta”, kertoo Lempäälän Ideaparkin
toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Kesän aikana täysin uudistuva 3.200 m2:n tapahtuma-areena mahdollistaa monipuolisesti erilaisten urheiluja kulttuuritapahtumien sekä näyttelyiden ja messujen järjestämisen. Tapahtuma-areenalla on 1.200 istumapaikkaa ja katsomoratkaisuissa toteutetaan uusia ratkaisuja katsojien erilaisiin toiveisiin. Katsoja voi vain keskittyä seuraamaan areenan tapahtumia ja halutessaan nauttia samalla tarjoiluista hyvässä seurassa. Konsertteihin voidaan ottaa jopa 2.000 katsojaa. Visuaalisesti tapahtumista tulee ainutlaatuisia mm. videoratkaisujen ja muun show-tekniikan ansiosta. Digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet hyödynnetään tuomalla yleisölle ajantasaista dataa ja osallistamalla heitä. Näin syntyy aivan uudenlaisia tapahtumakokemuksia. ”Tapahtumavieras voi yhdistää tapahtumakäyntiinsä Ideaparkin ravintoloiden, kahviloiden, 150 liikkeen lisäksi muita Ideaparkin vapaa-ajan palveluita. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia esimerkiksi yritysten tykytoimintaan”, kertoo Vainiola.

Uuden ajan tapahtuma-areena mahdollistaa myös maailman parhaan salibandyseuran Tampereen Classicin muuton syksyllä Ideaparkiin. ”Meidän selkeä lähtökohtamme on tarjota maailman paras salibandykokemus ja Suomen paras palloilukokemus niin elämyksellisesti kuin myös urheilullisesti”, kertoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola. ”Voi olla, että olemme maailman ensimmäinen sisäpalloilun pääsarjaseura, jonka koko toiminta on osa kauppakeskusta ja se tarjoaa täysin uudenlaisen ympäristön seuran toiminnalle”, jatkaa Peltola.

Salibandy on vahvasti esillä Ideaparkissa, sillä siellä mm. sijaitsee maailman ainoa Salibandymuseo. Yli 50 liikuntalajia Palloilu, kamppailu-urheilu ja tanssi muodostavat liikuntapalveluiden rungon. Tapahtuma-areenan lisäksi Ideaparkin piha-alueelle valmistuu ensi kesäksi kaksi tenniskenttää sekä padel- ja beach volley -kenttiä. Ne monipuolistavat entisestään liikkumisen lajivalikoimaa. Uudistusten jälkeen Ideaparkissa voi harrastaa yli 50 liikuntalajia.

Lehdistötiedotteen kokonaisuudessaan voit lukea tästä.