Ideapark Sport on nyt Bläk Boks

Ideapark Sport on nyt Bläk Boks!

Ideapark Sport laajenee kesällä uuden ajan tapahtuma-areenaksi ja sen nimeksi tulee Bläk Boks. Uusi tapahtuma-areena jatkaa Ideaparkin vahvoja panostuksia urheiluun, vapaa-aikaan ja matkailuun mahdollistamalla aivan uudenlaiset elämykselliset tapahtumat. Bläk Boks soveltuu niin urheilun, konserttien kuin muunkin kulttuurin sekä näyttelyiden ja yritystapahtumien monipuoliseksi näyttämöksi.

Bläk Boks on ainutlaatuinen uuden ajan tapahtuma-areena. Siellä hyödynnetään digitalisoinnin mahdollisuuksia monipuolisesti. Poikkeuksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta nimensä mukaisesti Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda elämyksellisesti vahvoja tapahtumatoteutuksia. Syksyllä julkaistavan uuden mobiilisovelluksen ansioista tapahtumakävijät saavat myös uudenlaista ajantasaista tietoa tapahtumasta. Bläk Boksin katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa ja konserttikäytössä katsojapaikkoja on yli 2000.

Bläk Boksissa jokainen löytää juuri hänelle soveltuvan tavan nauttia tapahtumasta. Uusi katsomo, aitio ja esimerkiksi VIP- ja mediatilaksi soveltuva monitoimitila Sali sekä tapahtumaravintola mahdollistavat yksilöllisen tavan nauttia tapahtumista. Lisäksi tapahtumakävijä voi yhdistää käyntiinsä Ideaparkin ravintoloiden, kahviloiden ja liikkeiden palveluita ja näin rakentaa juuri hänelle sopivan tapahtumakokonaisuuden.

Bläk Boksiin pääsee tutustumaan jo kesällä mm. seuraamalla Huuhkajien EM-otteluita suurelta led-näytöltä. Täyteen vauhtiin päästään syksyllä, kun mm. salibandyseura Classicin F-liigajoukkueet aloittavat ottelunsa.

Bläk Boks on jotain mitä Suomessa ei tähän mennessä ole nähty, joten se täytyy jokaisen kokea. Bläk Boks on enemmän kuin erilainen.