Ideaparkin EasyFitiin nyt myös edullisella kertamaksulla päivittäin klo 5-23

Ideaparkin EasyFit lanseeraa uuden, edullisen kertamaksullisen käynnin toimipisteeseensä. Erityisen hienoa on, että käynti onnistuu nyt myös kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti, vaikkei kuntokeskuksen asiakaspalvelu olisikaan avoinna. Kertamaksullinen käynti on mahdollista hyödyntää klo 5-23. Ideaparkin ollessa kiinni kuntokeskuksen kävijöiden tulee kulkea A-päädyssä sijaitsevien kierreportaiden kautta.

Kertakäynti onnistuu Ideaparkissa edullisesti 9,90 €/kerta (norm. 14,90 €). Kertamaksulla voit hyödyntää niin kuntosalia kuin virtuaalijumppiakin tai osallistua paikan päällä ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin.

Kertakäynti ostetaan ennakkoon EasyFitin www-sivuilta osoitteesta https://easyfit.fi/fi/kerta-asiakkuus, ja homma toimii näin:

  1. Osta kertakäynti verkosta. Kun syötät oston yhteydessä kampanjakoodin IDEA20, saat kertakäynnin etuhintaan 9,90 € (norm. 14,90 €).
  2. Ostosuorituksen jälkeen saat tekstiviestillä PIN-koodin, jolla pääset sisään kuntokeskukseen. Käynnin tulee tapahtua seitsemän vuorokauden sisään ostosta.
  3. Sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löydät telineen, josta voit ottaa pukukaapin avaimen lainaan käyntisi ajaksi.
  4. Kun olet aktivoinut käyntisi, voit hyödyntää palveluja 24 tunnin ajan. Käytännössä voit siis käydä välillä vaikkapa välipalalla tai ostoksilla Ideaparkissa ja palata sitten treenaamaan.
  5. Palauta avain takaisin telineeseen poistuessasi.

Kuntokeskuksessa on huomioitu hyvin vallitseva tilanne, ja jokaiselle käyttäjälle on varattu oma käsipyyhe ja desinfiointiainetta. Ethän tule sairaana kuntoilemaan.

Tervetuloa liikkumaan tai rentoutumaan ostosreissullasi — vaikka kauempaakin — tai tule ottamaan hetki aikaa itsellesi, kun muu perhe shoppailee!

Tutustu lisää Ideaparkin EasyFitiin: https://easyfit.fi/fi/kuntokeskukset/ideapark-lempaala