Ideaparkin kesässä: LEGO Park, Rinki, kesäarvonta, kesäetuja…

Ideaparkin kesässä riittää mukavaa puuhaa moneen makuun:

Osallistu kesäarvoihin ja voita!
Keskusaukiolla sijaitsevalla arvontapisteellä voi osallistua arvontaan, josta onnekkaan voittaa 1000 euron Ideapark-lahjakortin. Arvonta on käynnissä 7.8.2019 asti.
Maksimoi voittomahdollisuutesi osallistumalla myös yläkerran (D-pääty) Retronäyttelyn arvontaan. Eero ”Eetu” Lehtinen arvuuttelee montako kolikkoa on käytetty näyttelyssä sijaitsevaan rahatauluun. Arvonnan voittajalla luovutetaan niin ikään eräs rahataulu.

Uppoudu LEGO-maailmaan!
Keskusaukiolla voi rakennella jälleen ilmaiseksi LEGO- ja DUBLO-palikoilla 29.6.-7.8.2019. Esillä on myös upeita LEGO-malleja. LEGO Parkiin on vapaa pääsy ja se on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti.

Hyödynnä kuponkivihkosen edut!
Kesän parhaat edut löytyvät kuponkivihkosista, joita jaetaan 10 000 kpl Ideaparkin infopisteeltä ja Keskusaukion arvontapisteeltä. Vihkosen edut ovat voimassa Ideaparkin liikkeissä koko heinäkuun 2019.

Testaa Rinkiä!
Keskusaukiolle pystytetään Rinki, jossa voi pelata salibandyä 1 vs. 1 -pelinä. Rinkiä pääsee testaamaan 29.6. alkaen ja sillä järjestetään ohjattua toimintaa erillisen aikataulun mukaisesti. Lue lisää Ringistä ja pelin säännöistä tästä.

Ethän tietystikään unohda koko perheen aktiviteettejamme Särkänniemi Zonesia, Ti-Ti Nallen Kotia, Kulttuurikeskus PiiPoota ja Ideapark Sportia?

Tervetuloa Ideaparkiin!