Leivothan kanssamme!

Ideaparkin piparkakkutalokaupungin rakennustalkoot ovat startanneet!

Ideaparkin Keskusaukiolle rakennetaan jo kymmenettä kertaa hurmaava piparkakkutalokaupunki. Tervetuloa mukaan leivontatalkoisiin: nouda Ideaparkista ilmaista piparitaikinaa, leivo siitä talo tai jokin muu pipariluomus ja voit voittaa hienoja palkintoja!

Täytä Ideapark NYT -lehdessä 1.11. julkaistu kuponki ja nouda Ideaparkin Prismasta kaksi pakettia Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa (á 500 g) ilmaiseksi. Tähän kampanjaan liittyvät taikinapaketit on merkitty erikseen. Lunasta eli ”maksa” taikinat Prisman kassalla lehti-ilmoituksessa olevalla kupongilla, jonka olet täyttänyt valmiiksi. Voit noutaa kupongin myös Ideaparkin tai Prisman infopisteiltä. Taikinaa on varattu 200 ensimmäiselle ja ne ovat jaossa 1.-27.11.2019.

Sitten vain jauhot pöllyämään ja leipomaan koko perheen voimin! Palauta pipariluomuksesi Ideaparkin infopisteelle sunnuntaihin 1.12.2019 mennessä. Kukin teoksen palauttanut saa pienen jouluisen yllätyksen.

Valkeakosken ammattiopiston, VAAOn opiskelijat rakentavat piparkakkuluomuksista Ideaparkin Keskusaukiolle ihanan piparkakkutalokaupungin, jonka avajaisia vietetään perjantaina 6.12.2019. Kaupunki on ihasteltavissa aina loppiaiseen asti. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan, ja eniten ääniä saanut leipoja voittaa 50 euron lahjakortin Ideaparkin Prismaan. Lisäksi raati valitsee omat suosikkinsa ja palkintoina on Pentikin Joulusettejä (arvo 50-100 €).

Tervetuloa mukaan rakennustalkoisiin!

Rakennustalkoissa Ideaparkia auttamassa: Myllyn Paras, VAAO, Prisma ja Minimani.