Ideaparkissa Fitness Cup -kilpailu syyskuussa!

Ideaparkissa järjestetään 14. syyskuuta 2019 Ideapark Fitness Cup -kilpailu, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimman fitness- ja fysiikkatapahtumaan Nordic Fitness Expoon!

Ideaparkin puolesta sopimuksen allekirjoitti liikemies Topi Sukari ja Nordic Fitness Expon puolesta tapahtuman järjestäjä KP Ourama. ”Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme mahdollisuuden järjestää Nordic Fitness Expoon liittyvän kilpailun juuri Ideaparkissa, sillä se tuo uutta kulmaa fitnessurheiluun”, Ourama toteaa. ”Parasta tässä on se, että yleisöä mahtuu sisään enemmän mitä ikinä fitnesskilpailuissa on ollut ja myös se, että kilpailu on yleisölle vapaa eli pääsymaksua ei peritä”.

Allekirjoitushetkellä Ideaparkin suurella ledscreenillä näkyi suuri Nordic Fitness Expo -logo, joka on uusittu versio ja otettiin käyttöön Ideaparkin allekirjoitustilaisuudessa.

Ideapark Fitness Cupissa kilpaillaan bikini fitness-, bodyfitness- ja men’s physique –sarjoissa sekä edellä mainittujen lajien master-sarjoissa. Kilpailussa ei ole pituusluokkia, mutta ne voidaan ottaa käyttöön, jos eri lajeissa on yli 15 kilpailijaa.

Kilpailun toteuttaja on Suomen Fitnessurheilu ry., joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenjärjestö ja joka on kuulunut Suek ry:n (aikaisemmin ADT) dopingtestitoiminnan piiriin jo vuodesta 1995.