Autojen pikalataus muuttui maksulliseksi

Ideaparkin autojen pikalataus muuttui maksulliseksi helmikuun alussa!

Ideaparkin A-päädyn pysäköintialueella AL-autopalvelukeskuksen läheisyydessä on ollut kohta kaksi kuukautta pilotoinnissa Siemensin sähköautojen pikalatausasema, josta on saatu arvokasta käyttökokemusta pilotin aikana.

Pikalatausasema on ollut osa pilottia, jossa Ideapark, Lempäälän Energia ja Siemens Osakeyhtiö kehittävät palvelujaan. Pikalatausasema on ollut Lempäälän Ideaparkin asiakkaiden koekäytössä ilmaiseksi, mutta muuttuu helmikuun alussa maksulliseksi. Näin varmistamme, että autoja ei pidetä latauspisteellä turhan pitkään ja mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään latauspistettä. Maksullisuudella tarkastellaan samalla pilottilaitteiston markkinapotentiaalia.

Pikalatauspisteen lähellä sijaitsevat AC-latauspisteet (40 autolle) säilyvät edelleen maksuttomina.

Helmikuun alusta alkaen lataus toimii Plugitin lataus-sovelluksella tai kertamaksulla. Lataus-sovelluksella latauksen hinta on 0,25 snt/kWh. Kertamaksulla hintaan tulee lisäksi 0,99 € latauskohtainen lisämaksu.

Rekisteröidy sovelluskäyttäjäksi osoitteessa app.plugitcloud.com. Kertamaksun voit tehdä osoitteessa pay.plugitcloud.com.

***

Ideaparkissa pääsee kokeilemaan nyt myös sähköauton pikalatausta!

Ideaparkin A-päädyn pysäköintialueelle AL-autopalvelukeskuksen läheisyyteen on asennettu sähköautojen 160 kW:n pikalatausasema, jossa on kaksi latauspaikkaa. Pikalatauksella sähköauton akku latautuu tyhjästä täydeksi jopa alle puolessa tunnissa, kun tavanomaisella peruslatausasemalla akuston latautuminen kestää tunteja.

Uusi pikalatausasema on osa yhteistyötä, jossa Ideapark, Lempäälän Energia ja Siemens Osakeyhtiö kehittävät palvelujaan. Pikalatausasema on Lempäälän Ideaparkin asiakkaiden koekäytössä helmikuun 2022 loppuun saakka. Latauksen voi tehdä avauskampanjan ajan maksutta, mutta muuttuu maksulliseksi vielä pilottijakson aikana. Latausasema on helppokäyttöinen ja se opastaa käytön eri vaiheissa.

Ideaparkilla on jo ennestään asiakkaiden käytössä 40 tavallista sähköauton latauspaikkaa, jotka sijaitsevat pikalatausaseman vieressä.

Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan latausta!