Ideaparkissa on nyt Ninyes-vaatekierrätysboksi

Ideaparkin A-päädystä löytyy nyt Ninyes-vaatekierrätysboksi!

Ninyes on uuden ajan second hand -palvelu, johon voit palauttaa käytettyjä, hyväkuntoisia vaatteita vastuullisilta merkeiltä (esim. Blaa, Metsola ja Papu) ja saat vastineeksi lahjakortin valitsemaasi vastuullisen muodin verkkokauppaan. Ja mikä ihaninta, Ninyes hoitaa puolestasi kaiken: vaatteiden käsittelyn, hinnoittelun ja uusien käyttäjien etsimisen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa vaatteet kassiin ja saat hyvityksenä jopa 70% arvioidusta myyntihinnasta valitsemasi merkin lahjakorttina heti, kun vaatteesi on käsitelty. Ei siis enää odottelua, että vaatteet on ensin myyty.

Lue lisää, tarkista hyväksytyt vaatemerkit ja katso tarkemmat ohjeet tästä.

Toimi näin:

  1. Täytä ja lähetä Ninyes-verkkosivuilta löytyvä Re.wear lomake ennen kuin lähetät vaatteet.
  2. Tuo palautettavat vaatteet Ninyesin kierrätysboksiin Ideaparkiin. Se sijaitsee Ideaparkin A-päädyssä Minimania vastapäätä. Pakkaa vaatteet suljettuun pussiin, jossa on sisällä nimesi.
  3. Mikäli postitat vaatteet, laita lähetykseen mukaan lappu otsikolla ”Ninyes re.wear lähetys”, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Käytä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051 tai käytä Postin ennakkoon maksettua asiakaspalautus tunnusta 671577 / Ninyes Oy. Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki. Matkahuollon pakettia ei voi jättää automaattiin.
  4. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin valitsemaasi kauppaan. Ideaparkin osalta Ninyes-lahjakortilla voi maksaa Blaassa.
  5. Käytetyt vaatteet myydään Ninyesin verkkokaupassa.

Tarkemmat ohjeet palautukseen löytyy täältä.

Aloita kierrättäminen Ninyesin avulla nyt – se on erittäin helppoa, nopeaa ja vastuullista!