Ilmaiset sunnuntaibussit klo 11-17

Ilmaisbussit sunnuntaisin välillä Tampere-Ideapark-Tampere!

Ideapark kauppiaineen tarjoaa asiakkailleen ilmaisia bussikyytejä sunnuntaisin välillä Tampere-Ideapark-Tampere.

Kyydit starttaavat Tampereen linja-autoasemalta laiturista 3:sta tasatunnein klo 11-17 (eli klo 11, 12, 13, 14, 15, 16 ja 17). Paluukyydit Ideaparkista Tampereen linja-autoasemalle starttaavat tunnin välein klo 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 ja 17.30. Reittiä ajava bussi on teipattu Ideaparkin värein.

Vuorot ajavat Tampereen linja-autoasemalta Viinikan liikenneympyrän kautta Lempääläntielle ja sieltä edelleen Tampereentielle ja Kuljun kautta Ideaparkinkadulle. Katso tarkempi reitti tästä. Tampereelta Ideaparkiin mennessä bussi ottaa kyytiin matkan varrelta, mutta jättää kyydistä vain Ideaparkilla. Ideaparkilta Tampereelle palatessa kyydistä puolestaan jätetään matkan varrella, muttei oteta kyytiin matkustajia. Käytössä ei ole matalalattiabussi, mutta rattaiden kanssa pääsee kyytiin keskiovesta.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Valkeakosken Liikenteen kanssa, ja se on voimassa ainakin vuoden 2020 loppuun asti. Sen avulla halutaan kertoa, kuinka helppo ja nopea Ideaparkiin on tulla myös bussilla.

Tervetuloa Ideaparkiin – myös bussilla!

HUOM. Pandemiatilannetta ja viranomaisten suosituksia seurataan edelleen aktiivisesti. Mikäli tilanne muuttuu, tehdään sunnuntaibusseihinkin vaadittavia muutoksia.