Jussi Piha pistää parasta peliin yhdessä Ideaparkin kanssa!

Jussi Piha pistää parasta peliin yhdessä Ideaparkin kanssa!

Salibandyn 2018 maailmanmestari Jussi Piha on startannut Parasta peliin -hankkeen, jossa Ideapark on mukana aivan alkumetreistä asti.

”Sain kunnian olla mukana voittamassa maailmanmestaruuden Prahassa joulukuussa 2018 ja nyt on aika jatkaa matkaa kohti uutta päämäärää. Haluan olla edustamassa Suomea salibandyn MM-kisoissa myös Helsingissä vuonna 2020. Kisajoukkueeseen pääseminen vaatii valtavan työmäärän. Olen tehnyt jo suuria muutoksia arjessani, jotta voin panostaa täysillä tähän projektiin ja päästä unelmiini. Lisäksi haluan jakaa omia kokemuksiani ja oppejani nuorille tulevaisuuden pelureille uuden mentorointiohjelmani avulla. Olen itse saanut paljon vinkkejä ja oppeja kokeneemmilta pelaajilta matkani varrella, nyt on minun aikani antaa nuorille jotakin!”, Jussi Piha kertoo.

Näistä lähtökohdista syntyi Parasta peliin -hanke, jossa Ideapark on mukana. Hanke tarjoaa yrityksille uniikin sponsorointiyhteistyön huippu-urheilijan kanssa sekä mahdollistaa Jussi Pihan toimimisen mentorina hänen Unelmatiimi-mentorointiohjelmassaan 13-18-vuotiaille salibandypelaajille. Projektin avulla hän pyrkii toteuttamaan suurimpia unelmiaan urheilun parissa.

Hankkeen etenemistä niin urheilun kuin koko Pihan perheen näkökulmasta tullaan seuraamaan Ideapark NYT -lehdessä ja Ideaparkin somessa. Jussi Piha muun muassa kävi jo testaamassa Ideaparkin Rinkiä aivan tuoreeltaan. Video on nähtävissä alla. ”Tulen jakamaan matkani rehellisesti onnistumisineen ja pettymyksineen”, lupaa Piha.

Jussi kävi myös SUN Radiolla kertomassa hankkeesta. Tallenteen voit kuunnella tästä.

Ja onpa hän ehtinyt myös vetämään treenit säbäjunnuille Ideapark Sportissakin:

Pistä seuraten myös:
www.parastapeliin.fi
#parastapeliin