IIK, Ideaparkin ihana kesä!

Ideaparkin ihana kesä on pian täällä!

Ideaparkin kesässä on mistä valita. Olemme koonneet seuraavaan tiivistetysti tietoa kesän 2021 aktiviteeteista, jotta voit poimia itsellesi sopivimmat:

* Kesän kisakatsomossa huippu-urheilua *

Voit seurata kesän huippu-urheilua eli jalkapallon EM-kisoja (11.6.-11.7.2021) ja Tokion kesäolympialaisia (23.7.-8.8.2021) jättinäytöltä Bläk Boksin huikeissa puitteissa. Näytettävät pelit näet tapahtumakalenteristamme tästä.

* Neljän tähden BestPark-matkaparkki *

Ideaparkin pihan eteläpäätyyn rakennetaan 35-paikkainen, neljän tähden BestPark-matkaparkki. Alue on poissa käytöstä rakennustöiden ajan ja avataan varattavaksi 21.6.2021 alkaen. Lue lisää tästä.

* Padeliä ja tennistä ulkokentillä *

Ideaparkin piha-alueelle B-oven tuntumaan rakennetaan kesäkuun aikana neljä padel- ja kaksikenttää. Ensimmäiset pelit päästään pelaamaan heinäkuussa. Lue lisää tästä.

* Jännitystä suuressa kesäarvonnassa *

Osallistu Ideaparkin kesäarvontaan ja voit voittaa 1000 euron Ideapark-lahjakortin! Arvontapisteen löydät Burger Kingin viereisten liukuportaiden tuntumasta. Osallistua voit vain paikan päällä 27.6.-8.8.2021. Lue lisää tästä.

* Koko perheen ilmaiset puuhapäivät Ideaparkin leikkikentällä *

Ideaparkin C-oven tuntumassa sijaitsevalla leikkikentällä tullaan järjestämään koko perheen maksuttomia kesäpajoja tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin 29.6.-31.7. klo 11-16. HUOM. Viikon 26 kesäpajat ovat poikkeuksellisesti sisällä Kulttuurikeskus PiiPoossa! Jokaisena kesäpajapäivänä on luvassa sirkustyöpajoja klo 11, 13 ja 15. Kivikansa ja Hiekkahemmot -yhteisteoksen tekemiseen voi osallistua non-stopina koko kesäpajapäivän ajan. Muut päiväkohtaiset teemat voit katsoa tapahtumakalenteristamme tästä. Vaihtuvina teemoina ovat mm. Tuulikellot soi! -kädentaitopajat, Kepparipäivä sekä Sarjakuvamaa-ja Seinämaalaus-taidepajat. Kirjastoautokin vierailee paikalla parina päivänä. Ideaparkin leikkikenttä on vapaa leikille joka päivä 5.7.-1.8.2021 Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti.

* Lapsille kauppakeskussuunnistusta *

Lapsille tarjoillaan maksutonta kauppakeskussuunnistusta. Ideaparkin infopisteeltä voi noutaa suunnistuskortin (kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti). Etsi rastit kortin vihjeiden avulla, kerää rasteilta kirjaimet korttiin ja palauta kortti infopisteelle. Saat kesäisen yllätyksen. Lue lisää tästä.

* Upeita näkymia helikopterilennolla *

Heliwest lennättää Ideaparkin asiakkaita helikopterillaan torstaista sunnuntaihin 1.-4.7.2021. Lähtöalue sijaitsee Ideaparkin eteläpäädyssä matkaparkin läheisyydessä. Lento on maksullinen. Lisätietoa tulossa pian.

* Hurvittelua Viihdekeskus Ideaparkin ensimmäisen vaiheen aktiviteeteissa *

Ideaparkin kakkoskerrokseen rakentuvan Viihdekeskus Ideaparkin ensimmäinen vaihe avataan heinäkuussa. Se tulee sisältämään ensivaiheessa ennennäkemättömän sisäkartingradan ja lasten toiminnallisen leikkialueen. Elokuussa avautuvat Pirkanmaan upeimmat saunatilat. Lue lisää tästä.

* Hyödynnä kesän kuponkiedut *

Heti juhannukseen jälkeen laitetaan jakoon 10 000 kuponkivihkoa. Tarjolla on kymmenittäin etuja, jotka ovat voimassa 27.6.-1.8.2021 vain vihkosen kuponkia vastaan. Nouda oma vihkosi Keskusaukion laidalta tai Ideaparkin infopisteeltä.

* Näyttelyitä, museoita ja jättinalle *

Ostosten lomassa voit ihastella Keskusaukiolle pystytettyä Nature Exposed – ikkuna luontoon -valokuvanäyttelyä, joka on esillä 31.7. asti. Lue lisää tästä.

Keskusaukiolla on esillä myös hurmaavia kesäkattauksia Ideaparkin liikkeiden kesäisistä tuotteista.

Ideaparkin kakkoskerroksessa sijaitsee Eero ”Eetu-pelle” Lehtisen Retronäyttely, jossa voi sukeltaa menneisiin vuosikymmeniin. Näyttely on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ja sinne on vapaa pääsy. Lue lisää tästä.

Suomen Salibandymuseo sijaitsee Bläk Boksissa. Se on parhaillaan muuton myötä remontissa, mutta avautuu vielä kesäkuun aikana. Museo on avoinna kaupppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ja sinne on vapaa pääsy. Bläk Boksissa järjestettävät tapahtumat saattavat kuitenkin rajoittaa museoon pääsyä. Lue lisää Salibandymuseosta tästä.

Ideaparkin kakkoskerroksessa (Burger Kingin yläkerrassa) voit käydä tervehtimässä suurensuurta Omni Karhua, jonka ansioluettelosta löytyy muun muassa maailmanennätys maailman suurimpana nallena. Lue lisää tästä.

* Löytöjä Suomen suurimmasta ALEsta *

Sokerina pohjalla on tietysti Suomen suurin ALE, joka starttaa heti juhannuksen jälkeen yli 170 liikkeen voimin. ALE on käynnissä heinäkuun loppupuolelle asti (kestossa liikekohtaisia vaihteluja). Helpoiten tsekkaat parhaat ALE-tärpit maanantaina 28.6. ilmestyvästä Ideapark NYT -lehdestä.

Tervetuloa viihtymään – nähdään kesällä!