Ideapark-lahjakortti

Ideapark Lempäälä -lahjakortti ratkaisee monta lahjapulmaa!

Kun lahjan saajalla on jo kaikkea tai et millään keksi hänelle lahjaa, jätä se lahjan saajan päätettäväksi. Ideapark-lahjakortilla voi tehdä oman valinnan lähes 130 liikkeen valikoimasta saman katon alla Lempäälässä. (Seinäjoen Ideaparkiin on oma lahjakorttinsa.) Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostohetkestä.

Mistä ja miten ostan lahjakortin?

Paikan päältä automaatista:
Ideaparkin infopisteen seinustalla on automaatti, josta voi ostaa pankki- tai luottokortilla (pois lukien DinersClub ja American Express) Ideapark Lempäälä -lahjakortin haluamalleen summalle.

Ladatun ja käyttövalmiin lahjakortin saat heti mukaasi. Samanarvoisia lahjakortteja voi ostaa yhdellä ostokerralla maksimissaan 10 kappaletta ja lahjakortille voi ladata 10-500 euroa. Automaatilta saa lahjakorttiostosta kuitin ja maksunsaajana näkyy Koy Ideapark Ab. Maksuliikenteestä vastaa NETS. Automaatilta on saatavissa kuori lahjakortille.

Toimintaohjeet:
1) Valitse lahjakorttien määrä numeronäppäimin. Voit ostaa kerrallaan maksimissaan 10 samansuuruista lahjakorttia.
2) Valitse lahjakortille ladattava euromäärä (10-500 €).
3) Suorita maksu pankki- tai luottokortilla.
4) Ota lahjakortti koneesta.
5) Kirjoita kortille ladattu summa lahjakorttikuoreen.
6) Kirjoita kuoreen myös ostopäivä, jotta saaja tietää kortin voimassaolon. Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä.

Verkkokaupasta:
Lahjakortin voi ostaa myös verkosta ja pääset verkkokauppaan tästä. Huomaathan, että verkkokaupasta voit ostaa lahjakortteja ainoastaan Lempäälän Ideaparkiin. Ostaessasi lahjakortin verkkokaupasta saat noutokoodin, jolla lahjakortin voi lunastaa lahjakorttiautomaatista. Koodin voi toimittaa lahjakortin saajalle sähköpostilla tai tekstiviestinä. Koodi on voimassa kolme kuukautta ostohetkestä eli kortti on lunastettava automaatista kolmen kuukauden sisään. Lahjakortti on voimassa vuoden siitä eteenpäin, kun se lunastetaan koodilla automaatista.

Miten käytän lahjakorttia?

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Merkitsethän ostopäivän lahjakorttikuoreen.

Lahjakortti käy lähes kaikkiin Lempäälän Ideaparkin liikkeisiin ja ravintoloihin. Tarkista hyväksyvät liikkeet sivun alalaidasta.

Lahjakortti toimii kuin mikä tahansa maksukortti. Lahjakortilla ei ole PIN-koodia eikä lähimaksuominaisuutta, vaan se toimii magneettijuovalla. Lahjakortilla voi maksaa, jos siellä on rahaa. Jos lahjakortilla ei ole rahaa, liikkeen kassajärjestelmä hylkää ostotapahtuman. Lahjakortin voi käyttää kerralla kokonaan tai maksaa osissa useammassa eri liikkeessä.

Lahjakortin saldon ja voimassaolon voi tarkistaa lahjakorttiautomaatilla, netistä (www.getmybalance.com) tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Asiakkaan tulee itse tietää ja/tai tarkistaa lahjakortin saldo, sillä se ei näy liikkeen kassajärjestelmässä. Lahjakorttikuoreen on varattu tila saldomerkinnöille, joita suosittelemme tehtävän. Näin käyttäjä tietää helposti korttinsa saldon.

Mikäli lahjakortille jää oston jälkeen rahaa, sitä ei palauteta käteisellä, vaan lahjakorttia voi käyttää osissa toiseen ostokseen.

Mitä teen, jos lahjakortti ei toimi kassalla?

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Yleisin syy siihen, että lahjakortti ei toimi, on se, että oston summa ylittää lahjakortilla olevan saldon. Tarkista lahjakortin saldo helposti netistä www.getmybalance.com tai kortissa näkyvän QR-koodin kautta. Mikäli oston loppusumma ylittää lahjakortin saldon, tulee yli menevä summa maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti tai toinen lahjakortti) ennen lahjakortin käyttöä. Jos kortti ei toimi, vaikka lahjakortilla on saldoa, ota yhteys Lempäälän Ideaparkin infopisteeseen p. 029090 2014.

Mitä teen, jos lahjakortti katoaa tai se vanhentuu?

Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen.

Lisätietoja:
Ideapark infopiste (Lempäälä)
p. 029090 2014
info[at]ideapark.fi

Nämä liikkeet hyväksyvät Ideapark-lahjakortin maksuvälineenä

 

Nämä liikkeet eivät hyväksy Ideapark-lahjakorttia maksuvälineenä