Lapsiperheille

Ideaparkissa on lastenpäivä ihan joka päivä! Lapsiperheiden on helppo asioida Ideaparkissa leveiden käytävien ja esteettömän kulun takia. Päällysvaatteet on helppo laittaa säilöön ja liikkua sisävaatteissa koko ostosreissun ajan, kun kaikki on saman katon alla.

Lastenhoitohuoneet
Ideaparkissa on viisi maksutonta lastenhoitohuonetta. Ne sijaitsevat saniteettitilojen läheisyydessä. Parhaiten varusteltu hoitohuone löytyy Vanhasta Kaupungista.

Kulttuurikeskus PiiPoo
PiiPoossa lapset saavat tehdä itse ja samalla he oppivat hahmottamaan maailmaa sekä taiteen eri muotoja. PiiPoo antaa lapsille tilaa hullutella ja pitää hauskaa. Lue lisää PiiPoon www-sivuilta tästä.

Särkänniemen sisähuvipuisto Zones
Zones on Suomen suurin sisähuvipuisto, josta löytyy tekemistä kaiken ikäisille ja ihan koko perheelle. Kevään 2019 uutuus on Pikseli virtuaalipuisto. Lue lisää Zonesin www-sivuilta tästä.

Ti-Ti Nallen Koti
Keskusaukion välittömässä läheisyydessä sijaitseva lähes 1000-neliöinen hirsitalo on täynnä elämyksiä koko perheelle. Pääset osallistumaan erityyppisiin Kodin toimintatuokioihin yhdessä Nallejen kanssa. Lue lisää Ti-Ti Nallen Kodin www-sivuilta tästä.

Karusellit
Ideaparkin käytäviltä löytyy muutamia lasten karuselleja, jotka toimivat euron (1 €) kolikolla.

Piha-alueen leikkitelineet
Ideaparkin piha-alueella D-sisäänkäynnin tuntumassa sijaitsee leikkiteline.

Koko perheen tapahtumat
Ideaparkissa tapahtuu viikoittain. Tutustu tapahtumakalenteriimme tästä.

Tervetuloa viihtymään!