Kantamoinen – Mielen hyvinvoinnin taukopaikka

Kantamoinen toteuttaa kannattelevaa ja terapeuttista tukea perheille yhteistyössä kuntien, järjestöjen ja muiden yritysten kanssa.
Se jatkaa ja kehittää Solisevan käynnistämän Mielen hyvinvoinnin taukopaikan toimintaa Ideaparkin 2. kerroksessa. Taukopaikka on auki ajanvarauksella. Osa Kantamoisen palveluista toteutuu etäyhteyksin, luonto-olosuhteissa tai maaseutumatkailukohteissa.
Taukopaikan rauhallisia ja luonnonläheisiä tiloja voi vuokrata asiakastapaamisiin, koulutuksiin tai kokouksiin sekä yksityistilaisuuksiin.

PALVELUT:

NEUROSONIC -RENTOUTUSHUONE:
Laitteiden tuottama matalataajuinen värähtely rentouttaa, palauttaa ja aktivoi sekä mieltä että kehoa. Tervetuloa yksin tai kaksin joko kertamaksulla tai viiden kerran sarjakortilla.
Hinnasto:
20-25min: Solo 1 krt 20€, 5krt 80€/ Duo 1krt 30€, 5krt 120€
37-41min: Solo 1 krt 25€, 5krt 100€/ Duo 1krt 38€, 5krt 150€
Kysy tarjous yrityspaketeista! Lisätietoa menetelmästä: www.neurosonic.fi
Sähköinen ajanvaraus: www.soliseva.fi

PERHE- JA KRIISITYÖNTEKIJÄN VASTAANOTTO:
Nopea ja anonyymi terapeuttinen keskusteluapu ammattilaisen kanssa kannattelee ja auttaa selkiyttämään omia ajatuksia sekä ratkaisuvaihtoehtoja akuutissa kriisitilanteessa tai perhearjen haasteissa. Palvelu sopii kaiken ikäisille ja sisältää tarvittaessa myös palveluohjausta. Hinta 80€/60min, myös etäyhteyksin.

AMMATILLINEN TUKIHENKILÖ TAI NEPSY-VALMENTAJA ARJEN AVUKSI
Tukihenkilö- ja valmennuspalveluissa tavoitteena on vuorovaikutustaitojen ja toimintakyvyn vahvistaminen arjessa sekä toiminnanohjaukseen liittyvien haasteiden helpottuminen. Työskentelyn kesto on useimmiten neljästä kuukaudesta ylöspäin, mutta myös kertakonsultaatio voi auttaa ratkaisemaan pulmatilanteita. Hinnat 50-75€/h.

TILAVUOKRAUS:
Mielen hyvinvoinnin taukopaikalta löytyy eri kokoisia työhuoneita ja 10-15 henkilön ryhmätyö-/kokoushuone. Niitä voi vuokrata kertaluontoisesti tai säännöllisempään käyttöön, hinnat 15-35€/tunti tai sopimuksen mukaan.

Tilassa toimivat tällä hetkellä säännöllisesti:
Soliseva: www.soliseva.fi (terapia, työnohjaus, valmennus, kehittäminen)
Olenkorento: www.olenkorento.fi
Luova Maa
Sosiaalipalvelut Sopa
Pirkan opisto: www.pirkanopisto.fi (Aikuinen-lapsi -tunnetaitoryhmät)
Uusi laulu: www.terapiauusilaulu.fi

Kantamoinen on viiden kokeneen sote- ja terapia-ammattilaisen perustama osuuskunta.
Tiimin tinkimätön tavoite on, että jokainen asiakas nousee omille siivilleen.
Sosiaalihuollon, perhetyön ja lastensuojelun palveluja koskevat tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostilla tai p, 0442937773/palveluvastaava Sirpa Mäkinen (Sosionomi YAMK, opettaja, kriisityöntekijä, työnohjaaja/STOry)