Kantamoinen – Mielen hyvinvoinnin taukopaikka

Kantamoisen Mielen hyvinvoinnin taukopaikka siaitsee Ideaparkin 2. kerroksessa.
Taukopaikka on auki ajanvarauksella. Osa Kantamoisen palveluista toteutuu etäyhteyksin, luonto-olosuhteissa tai maaseutumatkailukohteissa.
Taukopaikan rauhallisia ja luonnonläheisiä tiloja voi vuokrata asiakastapaamisiin, koulutuksiin tai kokouksiin sekä yksityistilaisuuksiin.

PALVELUT:

NEUROSONIC -RENTOUTUSHUONE:
Laitteiden tuottama matalataajuinen värähtely rentouttaa, palauttaa ja aktivoi sekä mieltä että kehoa. Tervetuloa yksin tai kaksin joko kertamaksulla tai viiden kerran sarjakortilla.
Hinnasto:
20-25min: Solo 1 krt 20€, 5krt 80€/ Duo 1krt 30€, 5krt 120€
37-41min: Solo 1 krt 25€, 5krt 100€/ Duo 1krt 38€, 5krt 150€
Lisätietoa menetelmästä: www.neurosonic.fi
Sähköinen ajanvaraus: www.kantamoinen.fi/ajanvaraus/
MYÖS YRITYSPAKETIT - Nyt jos koskaan kannattaa panostaa henkilöstön hyvinvointiin!

TALVILOMATARJOUS 31.3. asti: Kaksi yhden hinnalla (25€) 40min pitkään palauttavaan tai rentouttavaan Neurosonic-käyntiin!

TILAVUOKRAUS:
Mielen hyvinvoinnin taukopaikalta löytyy eri kokoisia työhuoneita ja 10-15 henkilön ryhmätyö-/kokoushuone. Niitä voi vuokrata kertaluontoisesti tai säännöllisempään käyttöön:
Pienet huoneet 15€/h
Ryhmätila 1h 35€, 2-3h 30€/h, puoli päivä (4h) 80€ (lisätunnit 30€) ja koko päivä (8h) 120€ (lisätunnit 20€). Hintoihin lisätään alv 24%. Pyydä tarjous säännöllisestä käytöstä!

Tilassa toimivat tällä hetkellä säännöllisesti:
Soliseva: www.soliseva.fi (terapia, työnohjaus, valmennus, kehittäminen)
Luova Maa
Sosiaalipalvelut Sopa
Pirkan opisto: www.pirkanoopisto.fi

Kantamoinen on neljän kokeneen sote- ja terapia-ammattilaisen perustama osuuskunta.
Tiimin tinkimätön tavoite on, että jokainen asiakas nousee omalla tavallaan omille siivilleen. Yksin ei kenenkään tarvitse lentää, ja jokainen meistä voi joskus tarvita lisää tuulen kantoa.
Sosiaalihuollon, perhetyön ja lastensuojelun palveluja koskevat tiedustelut ja tarjouspyynnöt palveluvastaava Sonja Viitakoski p. 044 3155 874, info@kantamoinen.fi

Tulossa:
TALVILOMAN PÄIVÄLEIRI 7-10 -vuotiaille 3.-5.3.2021. Ammattilaisten ohjauksessa ulkoiua ja elämyksiä. Sis. Lounas ja ruoka. Max 8 lapsen pienryhmä. 325€/lapsi. Paikkavaraukset: info@kantamoinen.fi
27.-28.3. JARRUTELLEN HYVINVOINTIA -intensiivikurssi palautumiseen, sis. Neurosonic -tutustumisen, ilmoittautuminen 18.3.. mennessä: https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=17858
Maalis-huhtikuussa suositut AIKUINEN-LAPSI -TUNNETAITORYHMÄT
SOSIAALISEN KUNTOUTUKSEN PIENRYHMÄPILOTIT huhtikuusta ja elokuusta alkaen.

Valitettavasti Ideapark-lahjakortti ei käy maksuvälineenä myymälässämme.