Kantamoinen on sosiaali- ja perhepalveluihin sekä terapeuttiseen työskentelyyn erikoistunut osuuskunta. Tinkimätön tavoitteemme on, että jokainen asiakas nousee omalla tavallaan omille siivilleen. Yksin ei kenenkään tarvitse lentää. Jokainen meistä voi joskus tarvita lisää tuulen kantoa.

KANTAMOISEN PALVELUT:
Päihdehuollon avokuntoutus (yksilöterapia, kotikäynnit, ryhmät)
Valvotut/tuetut tapaamiset ja vaihdot
Sosiaalinen kuntoutus nuorille ja aikuisille
Avomuotoinen perhekuntoutus
Tehostettu perhetyö

Valvottuja/tuettuja tapaamisia, perhetyötä ja lastensuojelupalveluja koskevat tiedustelut ja tarjouspyynnöt palveluvastaava Sonja Viitakoski p. 044 3155 874, sonja@kantamoinen.fi

Päihdekuntoutuksen asiakaspaikkoja koskevat tiedustelut p.050 4333 321 maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 11.30-12.30. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön – otamme yhteyttä heti, kun voimme. Voit lähettää meille myös salattua sähköpostia tästä linkistä: https://www.turvaposti.fi/viesti/info@kantamoinen.fi

Kantamoisen MIELEN HYVINVOINNIN TAUKOPAIKKA sijaitsee Ideaparkin 2. kerroksessa.
Taukopaikan rauhalliset ja luonnonläheiset tilat sopivat monenlaisiin asiakastapaamisiin, koulutuksiin, kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

TILAVUOKRAUS:
Mielen hyvinvoinnin taukopaikalta löytyy eri kokoisia työhuoneita ja 10-15 henkilön ryhmätyö-/kokoushuone. Niitä voi vuokrata kertaluontoisesti tai säännöllisempään käyttöön:
Pienet huoneet 15€/h
Ryhmätila 1h 35€, 2-3h 30€/h, puoli päivä (4h) 80€ (lisätunnit 30€) ja koko päivä (8h) 120€ (lisätunnit 20€). Hintoihin lisätään alv 24%. Pyydä tarjous säännöllisestä käytöstä!

Kantamoinen – Mielen hyvinvoinnin taukopaikka suosittelee


Tarjoukset