Tervetuloa PDL Center Ideaparkkiin!

Keskuksestamme löydät 7 sisäkenttää ja 2 kaksinpelikenttää (single), joissa kaikissa on laadukas Mondo Supercourt alusta. Ulkokentät, 4 padel kenttää ja 2 tennis kenttää, avautuvat asiakkaille kesäkuun aikana. Pelien ohella virkistäydyt laadukkaissa pukeutumis- ja saunatiloissamme. Sauna on lämmin automaattisesti aina primetime -aikaan ja voidaan lämmittää pyynnöstä myös muina aikoina. Jälkipelit voidaan käydä saunanlauteiden lisäksi viihtyisällä lounge -alueellamme ja tarvittavat varusteet peleihin löydät kattavasta shopistamme. Henkilökuntamme on paikan päällä päivittäin sinua varten!

Kentät ovat varattavissa kello 06:00-23:30 välisenä aikana ja varauksia voi tehdä 2 viikkoa eteenpäin Playtomic-järjestelmän kautta. Järjestelmästä pääset myös ilmoittautumaan mukaan aktiviteetteihimme ja valmennuksiimme. Mailojen vuokraus onnistuu paikan päällä asiakaspalvelustamme ja muina aikoina vuokrauskaapista. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata hieman aikaa kaappiin tutustumiseksi.

Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta tai yksityistapahtumasta, niin ota yhteyttä henkilökuntaamme ideapark@pdlcenter.fi. Laita myös sosiaalisen median kanavamme (IG: pdlcenterideapark & FB: PDL Center Ideapark) seurantaan ja tule osaksi PDL perhettä. Kerromme sosiaalisessa mediassa kuulumisiamme säännöllisesti.

Nähdään pelien merkeissä!

PDL Center Ideapark suosittelee


Tarjoukset