Soliseva – mielen hyvinvoinnin taukopaikka

Solisevan mielen hyvinvoinnin taukopaikka on tarkoitettu kaiken ikäisille. Palvelemme ajanvarausperiaatteella Ideaparkin kakkoskerroksessa. Taukopaikka tarjoaa luonnonläheiset ja rauhalliset puitteet työskentelyyn, asiakastapaamisiin ja hyvinvointihetkiin sekä ryhmille ja kokouksille. Tilan suunnittelussa on huomioitu luonnon hyvinvointivaikutukset sekä eri syistä aistiyliherkkyyttä tai kuormitusta kokevien tarpeet.

Palvelut:

RATKAISUKESKEINEN TERAPIA - WALK IN
Hinnat: yksilö 60€/45min tai 75€/90min ja pari- tai perhekäynti 90€/90min (ei KELAkorv, joissain tilanteissa maksutta tai maksusitoumuksella)

NEUROSONIC-HOIDOT (10-41min) solona tai duona alk. 10€ sekä yrityksille ja yhteisöille päivä- tai kk-paketteina alk. 300 € + 24% alv Lisätietoa: https:/www.neurosonic.fi

RYHMÄT JA HYVINVOINTIHETKET - kysy lisää!

PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT - kumppaneina kunnat, järjestöt ja muut yritykset

TYÖNOHJAUS, KOULUTUS JA KEHITTÄMINEN - suunnitellaan yhdessä lisää!

TILAVUOKRAUS
Työ- ja asiakashuoneet (3kpl, 2-5 hlö) 17€/h tai 30€/2h ja ryhmätyötila (15hlö) arkipäivisin 60€/4h ja 100€/8h, iltaisin ja viikonloppuisin +20% - tai kysy tarjousta!

Yhteiskunnallisena yrityksenä ohjaamme yrityksille ja yhteisöille myydyistä palveluista aina vähintään 10% nuorten aikuisten maksuttomiin terapia- ja tukikäynteihin sekä vauvaperheiden tukeen!

Lue lisää mielen hyvinvoinnista ja Solisevan palveluista sekä osaamisesta: https://www.soliseva.fi/blogi/soliseva-ideaparkkiin/

Avajaiset 23.-24.8. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/620720481735704
TERVETULOA!

Syksyllä 2019 luvassa mm. vanhempi-lapsi -ryhmiä, Kosteusvaurioita -kirjan kirjoittaneen Ani Kellomäen vierailu 16.11. ja Perhearviointimenetelmä -koulutus ammattilaisille yhteistyössä Suomen Mielenterveys ry:n Marjukka Laukkasen kanssa.