Viihdekeskuksen karting ja pelialue on avoinna toistaiseksi seuraavin aukioloin:

Ma-to 15-20
pe 15-22
la 12-22
su 12-18

Skidipark:

ma-pe 14-19
la 12-19
su 12-18

Saunatilat ovat avoinna, kysy tarjous myynti@viihdekeskusideapark.fi.

Viihdekeskus Ideaparkin Karting on jotain mitä et oleta näkeväsi Suomessa! Maailman parhaat sähköautot sekä mahtava yli 400m profiili ja pinnoite takaavat ennennäkemättömän ajokokemuksen turvallisesti. Tähän kun lisätään LED-valot, UV-valot ja huimat sisutuselementit niin elämys on mahtava. Lapset, vanhemmat, papat, mummot – tämä on teille kaikille.

Viihdekeskuksesta löytyy myös aktiviteettipuisto Skidipark. Skidiparkista löytyy monipuolinen kattaus koko perheen hauskanpitoa! Supertrampoliinit, volttimonttutrampoliinit, laserlabyrintit, hohtominigolf, karusellit, pallomeret, jättiliukumäet, polkuautot, jättilegot, pomppulinnat ja pelikoneet sekä paljon muuta. Kaikki Skidiparkin aktiviteetit käytössä samalla 15 euron rannekkeella.

Syksyllä avatut kabinetit ja edustussauna takaa yrityksille Pirkanmaan parhaat puitteet palavereille sekä virkistyspäiville. Saunatiloissa pystyy myös nauttimaan illalliset asianmukaisine juomineen.

Eikä pidä unohtaa laajaa pelialuettamme! Biljardin, minikeilauksen ja pöytäcurlingin lisäksi meiltä löytyy yli parikymmentä erilaista pelikonetta Sega Rallysta retropeleihin!

Koko perheen Viihdekeskus.

Viihdekeskus Ideapark: Karting, kabinetti/sauna, pelialue suosittelee