Skidipark

ma-pe 14-19
la 10-19
su 12-18

Karting

ma-to 14-20
pe 14-21
la 12-21
su 12-18

Keilaradat

ma-to 14-20
pe 14-23
la 10-23
su 12-18

Saunatilat ovat avoinna, kysy tarjous info@viihdekeskusideapark.fi

Viihdekeskus Ideaparkin Karting on jotain mitä et oleta näkeväsi Suomessa! Maailman parhaat sähköautot sekä mahtava yli 400m profiili ja pinnoite takaavat ennennäkemättömän ajokokemuksen turvallisesti. Tähän kun lisätään LED-valot, UV-valot ja huimat sisutuselementit niin elämys on mahtava. Lapset, vanhemmat, papat, mummot – tämä on teille kaikille.

Viihdekeskuksesta löytyy myös aktiviteettipuisto Skidipark. Skidiparkista löytyy monipuolinen kattaus koko perheen hauskanpitoa! Supertrampoliinit, volttimonttutrampoliinit, laserlabyrintit, hohtominigolf, karusellit, pallomeret, jättiliukumäet, polkuautot, jättilegot, pomppulinnat ja pelikoneet sekä paljon muuta. Kaikki Skidiparkin aktiviteetit käytössä samalla 11 euron rannekkeella.

Kabinetit ja edustussauna takaa yrityksille Pirkanmaan parhaat puitteet palavereille sekä virkistyspäiville. Saunatiloissa pystyy myös nauttimaan illalliset asianmukaisine juomineen.

Eikä pidä unohtaa laajaa pelialuettamme! Biljardin ja pöytäcurlingin lisäksi meiltä löytyy yli parikymmentä erilaista pelikonetta Sega Rallysta retropeleihin!

Uusimpana vetonaulana toimii 8 ratainen viihdekeilarata. Tule pelaamaan ja nauttimaan elämyksistä koko perheen voimin.

Koko perheen Viihdekeskus.

Viihdekeskus Ideapark: Karting, Keilaus, Sauna ja Aktiviteettipuisto suosittelee


Tarjoukset