Moni Ideaparkin liikkeistä toimittaa ostokset kotiisi

Ostokset suoraan kotiovellesi tai valmiiksi pakattuna?

Moni Ideaparkin liikkeistä on jo aiemminkin toimittanut ostoksia suoraan tilaajan kotiovelle, mutta vallitseva poikkeustilanne on lisännyt palvelutarjontaa.

Seuraavaan on listattu Ideaparkin liikkeiden palveluja helpottamaan poikkeuksellista arkea. Listaa päivitetään sitä mukaan, kun lisätietoja saadaan.

Apteekki Ideapark
Apteekista on mahdollista saada reseptilääkkeitä sekä muita apteekkituotteita kotiinkuljetuksella koronapandemian aikana. Tilausohjeet: Tilaus tehdään soittamalla apteekkiin numeroon 044 568 0058. Ota Kela-korttisi esille ja mieti valmiiksi kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Samalla tilauksella voidaan tuoda myös itsehoitolääkkeitä ja muita apteekkituotteita. Tilauksen yhteydessä kysytään osoite ja puhelinnumero sekä lääkkeitä toimitettaessa asiakkaan henkilöllisyys tarkistetaan. Lääkkeiden mukana toimitetaan lasku tuotteista. Palvelun hinta: 0-10 km 5 €, 10-20 km 10 €, 20-30 km 20 € ja yli 30 km sopimuksen mukaan.

Dressmann ja Dressmann XL
Dressmann ja Dressmann XL tarjoavat ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille nettikauppatilauksille.

EasyFit Ideapark
Kaikille veloituksetonta live-ryhmäliikuntaa: tee olohuoneestasi oma treenistudio! Tsekkaa ryhmäliikunta-aikataulu sekä linkki ryhmään Facebookista tästä.

Ensimetri
Ensimetrin yritysneuvontapalvelut ovat hyvin saavutettavissa etäneuvontana. Ajanvarauksen voit tehdä tästä. Yrittäjyysasiantuntijat ovat toistaiseksi etätöissä.

Esprit
Esprit kotiinkuljettaa, postittaa tai tuo ostamasi tuotteet Ideaparkin parkkipaikalle.

FinnLea
FinnLean tuotteita voi ostaa verkkokaupasta tästä, ja tilaukset toimitetaan Postin kautta joko postipakettina Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mikäli tuote saadaan pakattua kirjelaatikkoon, se toimitetaan kotiosoitteeseen.

Halonen
Ideaparkin Haloselta voi noutaa verkkokauppapaketit: myymälästä tai myymälän ovelta. Myymälähenkilökunta tekee myös kotiinkuljetuksia. Tilauksen saa halutessaan myös Postin toimipisteisiin tai SmartPostiin. Yli 50 euron ostoksista toimituskulut ovat 0 €. Myymälästä noudettaessa asiakkaille tarjotaan mahdollisuus noutaa postipaketti myymälän ovelta. Silloin toimitustavaksi valitaan ”nouto myymälästä” ja noutoviestin saatua otetaan yhteyttä myymälään ja sovitaan yksityiskohdista. Valitsemalla noudon myymälän ovelta, ei tarvitse asioida sisällä myymälässä, vaan paketti toimitetaan henkilökunnan puolesta liikkeen ulkopuolelle.

Hesburger
Tilaa ja herkuttele! Voit tehdä tilauksen kätevästi Hesburger-sovelluksella. Hesburger-sovelluksella sinulla on mahdollisuus saada tilaus myös autoon. Löydät B-oven läheisyydestä julisteen ohjeineen: tilaa ja ravintolan henkilökunta tuo tuotteet autoosi.

Intersport
Voit selailla intersport.fi-sivustolla laajaa valikoimaa ja varata tuotteita myymälään Click & Collectin kautta. Saat vahvistuksen varauksestasi, kun tuote on kassalla valmiina. Tuote pysyy varattuna seuraavat kaksi päivää. Tuotteet on mahdollista myös postittaa tai jopa toimittaa lähialueille!

Toimi näin: 1) mene osoitteesseen www.intersport.fi, 2) etsi haluamasi tuote, 3) valitse väri ja koko, 4) klikkaa kauppasaatavuutta ja 5) varaa tuote. Jos haluat tuotteelle postituksen tai toimituksen, ole yhteydessä myymälään puhelimitse (03) 8844 010 tai sähköpostitse ideapark[at]intersport.fi.

Jesper Junior
Jesper Junior postittaa asiakkaille tuotteita suoraan myymälästään. Myymälään voi soittaa numeroon 050 341 2313 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ideapark[at]jesperjunior.fi. Henkilökunta katsoo yhdessä asiakkaan kanssa tarpeeseen sopivat tuottteet.

Kookenkä Ideapark
Myymälästä voi tilata tuotteita puhelimitse numerosta 044 330 4066, sähköpostilla osoitteesta lempaala.ideapark[at]kookenka.fi tai viestillä Facebook-sivujen kautta (Kookenkä Ideapark). Tilatut tuotteet postitetaan kotiin. Kysy myös kotiinkuljetusta lähialueelle: Kangasala, Lempäälä ja Tampere.

Kukkabaari
Kukkabaari toimittaa kukkia ja kasveja Pirkanmaan alueella (Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti, Akaa ja Nokia) ilman toimituskulua kotiovelle 13.4.2020 asti. Ota yhteys: p. 0400 170 207 tai sähköpostilla info[at]makelankauppapuutarha.fi.

Life Ideapark
Mikäli haluat Lifen tuotteesi valmiiksi keräiltynä tai pakattuna, voit laittaa myymälään sähköpostia osoitteeseen lempaala.ideapark[at]life.fi tai soittaa numeroon 040 809 4447. Myymälästä laitetaan tuotteet sinulle valmiiksi. Myös kotiinkuljetusmahdollisuutta kannattaa tiedustella!

Mobila
Mobilassa on käytössä autojen kotiinkuljetuspalvelu. Se tarjotaan nyt veloituksetta ympäri Suomen. Asiakasetu 150 €. Lue lisää tästä.

Prisma Ideapark
Prisma tarjoaa Kauppa-apu -keräilypalvelua. Pirkanmaan Osuuskaupan Kauppa-apu on ensisijaisesti COVID-19-viruksen riskiryhmiin kuuluville sekä oli 70-vuotiaille henkilöille tarkoitettu ruoan tilaus-, nouto- ja kuljetuspalvelu.  Tavoitteenamme on varmistaa ruoan ja päivittäistavaroiden turvallinen saanti. Toimitamme muillekin kuin riskiryhmäläisille, mikäli keräilykapasiteettimme riittää. Asiakkaan valitsemat tuotteet kerätään toimipaikassa valmiiksi kasseihin, ja ne noudetaan tai toimitetaan sovittuna aikana. Tilaaminen tapahtuu puhelimella, numerosta 010 767 2450 ma-pe klo 8-16. Noutopalvelun tilaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin. Kuljetuspalvelu on käytössä keskiviikkona ja perjantaina. Lue lisää tästä.

Rinta-Joupin Autoliike
Rinta-Joupin Autoliike haluaa tehdä auton ostamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Autoliike tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 5 000 € hintaisiin autoihin ja samalla hoituu vaihtoauton kuljetus myymälään. Lue lisää tästä.

Soliseva
Palvelemme terapia- ja työnohjausasiakkaita sekä yhteistyökumppaneita tietoturvallisin etäyhteyksin. Tarjoamme myös pitkällä kokemuksella tukea kehittämistoimintaan ja verkossa  työskentelyyn. Tulossa myös verkkoryhmiä, kuten esimerkiksi kirjailija-toimittaja Ani Kellomäen ohjaama kirjoittajaryhmä toukokuussa. Mielen hyvinvoinnin taukopaikka (2. krs.) on toistaiseksi suljettu. Neurosonic-rentoutushuoneen asiakkaiden lahja- ja sarjakorttien voimassaoloa on jatkettu heinäkuun 2020 loppuun asti. Lisätietoa ja ajanvaraus: www.soliseva.fi. Tsekkaa ajankohtaiset asiat myös Facebookista tästä.

Studio Baila
Studio Baila tarjoaa Facebook-sivuilla live-tunteja. Tutustu niihin tästä. Live-hetken maksutavan voit päättää itse.

Ståhlberg Home & Bakery Cafe / Royal Bakery
Tilaa itsellesi kahvilasta noudettavaksi pullaa, kakkua, leipää – tai vaikka kaikkia. Tilaukset netissä tästä tai soita numeroon 010 3971 600.

Superdry
Superdry kotiinkuljettaa, postittaa tai tuo ostamasi tuotteet Ideaparkin parkkipaikalle.

Tommy Hilfiger
Ideaparkin Tommy Hilgiger toimittaa tuotteita myös SmartPostilla. Helpoiten tilaat soittamalla liikkeen numeroon 0400 277 271. Yli 100 € tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Muiden lähetysten tuotteiden hintaan lisätään postikulut, jotka muodostuvat paketin koon mukaan (XXS 5,20 €, S 5,90 € ja M 7,90 €). Ostathan tuotteen harkitusti, jotta vältyt mahdollisilta palautuksilta (asiakaspalautus on omakustanteinen).