Palkittu Mitja Kortepuron hääkuvanäyttely esille Ideaparkiin!

Rakkauden silmin -hääkuvanäyttely on esillä Ideaparkissa marras- ja joulukuun!

Kaksi uutta Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Mestariarvoa on myönnetty: Mitja Kortepuro Lempäälästä sekä Mika Levälampi Helsingistä.

Suomen vanhin ammattivalokuvaajien toimialajärjestö Suomen Ammattivalokuvaajat ry juhli lokakuussa 100-vuotisjuhliaan. Osana näitä juhlallisuuksia järjestettiin Mestariperjantai, jolloin kuusi eri valokuvaajaa haki Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Mestariarvoa.

Mestariarvo on yhdistyksen korkein ammattitaitoa osoittava arvonimi. Mestari-arvonimi myönnetään hausta sellaiselle valokuvaajalle, joka on osoittanut ammatilliset taitonsa korkeinta mahdollista ammattitaitoa edustavin työnäyttein. Lähtökohtaisesti arvonimeä haetaan kahdenkymmenen kuvan kokonaisuudella ja haun arvioi kolmihenkinen asiantuntijajury. Mestariperjantaina kaksi kuudesta valokuvaajasta saavutti tämän arvonimen.

Toinen Mestariarvon saanut oli Mitja Kortepuro Lempäälästä. Hänen sarjansa käsitteli aiheeltaan hääkuvausta. Tuomaristo kiitteli Kortepuron kuvissa valon harkittua läsnäoloa, koko sarjaa valittua selkeää tyylilajia ja sen korkealaatuista toteuttamista. Kortepuro toimii yrittäjänä omassa muotokuvaukseen keskittyvässä studiossaan Tampereen kupeessa Lempäälässä.

Rakkauden silmin -hääkuvanäyttely on esillä Ideapark Sportin edustalla 2.11.-31.12.2019. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoinna Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa ihastelemaan ja vaikuttumaan!